2821
2789
عنوان

پزشک بیشعور

836 بازدید | 22 پست

امروز واسه دندونام رفتم دکتر.دکتره با بابام دوست بود هر دوشون تو یه مرکزن...رفتم پذیرش خودمو معرفی کردم و قرار بود فقط ببینه باید چیکار کنه و بعد برم مطب شخصیش بنابراین نیازی به پرداخت ویزیت نبود.رفتم جلو در..یه خانوم دکتر در رو با خوش رویی باز کرد بعد سلام و ...رفتم پیش اون دکتره ک دوست بابام بود خودمو در کمال ادب معرفی کردم ولی بدون اینک جواب سلاممو رو بده گفت چرا درو بدون در زدن باز کردی؟خانوم دکتر داشت لباس عوض میکرد

من ک هنگ کرده بودم فقط گفتم خانوم دکتر خودشون درو باز کردن

ول نمیکرد همینطوری میگف باید در میزدی خانوم دکتره هم فقط لبخند میزد

خیلی از برخوردش عصبی شدم

اصن خوده دکتره در رو باز کرد پرسیدم فلانی هستن گفت بفرمایید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عع چ بداخلاق

همکارای بابام منو خیلی تحویل میگیرن ولی

بعضی دکترا فک میکنن دکتر شدن دیگه تموم شد ! اخلاقاشون گند میشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

داشته لباس عوض میکرده....بگووقتی پیش توکه آثایی لباس عوض میکنه پیش من که خاننمم مشکلی نیست

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
داشته لباس عوض میکرده....بگووقتی پیش توکه آثایی لباس عوض میکنه پیش من که خاننمم مشکلی نیست

اقایی

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

همین.مرتیکه بیشعور..فک کرده یه مدرک داره میتونه هرجور دلش میخواد برخورد کنه

با دکترای زیادی کار کردم متاسفانه اکثرشون از نظر روابط اجتماعی وادب  در حد صفر هستن البته بلا ن ...

گند زد به روزم واقعا ...اصلا انتظار چنین برخوردی نداشتم 

2828
2791
2779
2792