2777
2789
عنوان

بارداری حالت تهوع یکی بیاد کمک کنه🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 48 پست
منم میخورم زیاد فایده نمیده 

نیدونم شاید قرصها بی اثر شده من که با اون حال وحشتناک وقتی میخوردم ده دقیقه بهدش اروم بودم همه چی الکی شده

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.
الان ۲۰ و ۲۱ هفته م خیلی بهترم.تقریبا یه ماهه دیگه خوب شدم.حالتو درک‌میکنم.خیلی بد بود.سعی کن جایی ک ...

چاره نیست سرکارم بیشتر حالت تهوع دارم خونه بهترم واقعا نمیدونم چراااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش خوب میشی

من تا چهارماه ویارم ادامه داشت الانم چهار پنج روزی یکبار حالم بد میشه☹

باید صبر داشته باشی عزیزم مادر شدن راحت نیست

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
یعنی شب قبل از خواب میخوری بازم صب تهوع داری؟

آره گلم یدونه صبح میخورم یدونه ظهر و یدونه شب 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
الهی یعنی کسی نمیدونه بارداری؟؟منم سر کارم کسی نمیدونه باردارم همش تو دستشویی حالت آماده باشم🤣

ن فامیل شوهرم نمیدونن فامیل خودمم فقط مامانم خیلی سختمه😢

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚
ن فامیل شوهرم نمیدونن فامیل خودمم فقط مامانم خیلی سختمه😢

الهی منم هنوز به خانواده همسرم نگفتم مامانم میدونه دیگه کم کم باید خودتو آماده کنی که بگی🥰

خیلی خیلی سخته وقتی سه ماهم تموم شد کم کم رفع شد

به خدا هروز یه جورم خسته شدم امروز که همش ضعف میکنم حالت تهوع دارم نفخ کردم دیگه موندم چه بلایی قراره سر بیاد😂خدا کنه زودتر سه ماه بشه

الهی منم هنوز به خانواده همسرم نگفتم مامانم میدونه دیگه کم کم باید خودتو آماده کنی که بگی🥰

اخه تو عقدم هشت ابان میرم خونه خودم

اشکال نداره دیگه کم مونده تا رفتی بگو بهشون تازه فهمیدی سخت نگیر استرس بد برات 🥰

بارداریت اسون باشه اجی جونی😋

انشاالله برا شما هم عزیزم 🥰🌹🌸

برا من خیلی دعا کن لطفا حالم واقعا بدع نمیتونم اصلا ب روز بدم همشم خونه مادر شوهرمم

برا من خیلی دعا کن لطفا حالم واقعا بدع نمیتونم اصلا ب روز بدم همشم خونه مادر شوهرمم

الهی انشااالله خوب میشی 😘تحمل کن کم مونده منم حالم زیاد خوب نیست بهش فکر کنی بدتر میشی سرت و گرم کن مادر شوهرت نفهمه شوهرت خبر داره بارداری؟؟