2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 74 پست
پس بارداری عزیزم..... مبارک باشه،برای منم دعا کن

هرچی ارزوی خوبه مال تو ...

الهی که دامن همه منتظران به زودی سبز بشه

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم مثبتههه😍😍😍

مرسی دوست خوبم اینشالا خوشحالیش نصیب شما هم بشه

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
منم دیروز صبح زدم گذاشتم ش رفتم دوباره خوابیدم ،نزدیکای یازده پاشدم دیدم یه خط کم رنگ افتاده،ایا جای ...

عزيزم مثبته منم دقيق عين شمابود صبح زدم منفي بود گذاشتم كنار خوابيدم تا ظهر ديدم هاله انداخت ٣تا بي بيهام همين روال بود

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

عزيز دلم مباركه😍😍😍

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

وای من 8 روزه عقب زدم 😔 

دوتا لیوانم زعفرون خوردم 😐 بازم نشدم 

امروزم کلی رفتم دویدم طناب زدم دراز نشست اصلا انگار ن انگار تستمم هشتم منفی بود چه کنم ؟ 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
عزيزم مثبته منم دقيق عين شمابود صبح زدم منفي بود گذاشتم كنار خوابيدم تا ظهر ديدم هاله انداخت ٣تا بي ...

خدا از زبون ت بشنوه،حالا فردا یدونه دیگه میزنم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
عزیزمممممم😍😍😍😍😍بیا بغلم😍😍😍😍 این خط کمرنگه دختر؟؟؟؟ تابلوعه که مثبته. مبارکه مامانییییی

مرسی دوست جونم،باورم نمیشه مامان شدم  

عزيز دلم مباركه😍😍😍

ممنون گلم،اینشالا نی نی شمام به زودی در کمال سلامت بیاد تو آغوشت. موقع زایمانت من رو هم یاد کن نی نیم سالم باشه

خدا از زبون ت بشنوه،حالا فردا یدونه دیگه میزنم

اینشالا فردا خبر خوشحال کننده بدی بهمون

مرسی دوست جونم،باورم نمیشه مامان شدم    

باورت بشه مامان خانم😍😍😍😍😍 انشاالله به سلامتی و دلخوشی. قدمش خیر باشه براتون

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
باورت بشه مامان خانم😍😍😍😍😍 انشاالله به سلامتی و دلخوشی. قدمش خیر باشه براتون

قربونت عزیزم سلامت باشی، اینشالا قسمت همه منتظران بشه.

ممنون گلم،اینشالا نی نی شمام به زودی در کمال سلامت بیاد تو آغوشت. موقع زایمانت من رو هم یاد کن نی نی ...

عزيزمي 

مرسي گلم چشم ايشالله تن خودتو ني ني سالم باشه