2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 74 پست
برامنم دعاکن. امروز روز ششم انتقال جنینم. دعا کن ازمایشم مثبت شه

اینشالا که حتما بزودی مامان میشی و خبر خوشحالیشو برامون میاری، توکل کن بخدا،منم برات دعا میکنم عزیزم

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
مبارکه مامان خانوم مارو هم دعاکن

ممنون عزیزم ، الهی که به زودی صاحب یه بچه سالم و خوشمل و ناز بشی

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ، الهی که به زودی صاحب یه بچه سالم و خوشمل و ناز بشی

وای عزیزم خیلی مبارکه 😍

برای منم دعا کن این ماه بیبی مثبت بشه

علایمت چی میشه بگی ؟؟

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
وای عزیزم خیلی مبارکه 😍 برای منم دعا کن این ماه بیبی مثبت بشه علایمت چی میشه بگی ؟؟

من 24 پریودمه 

3 بار اقدام کردم نمیدونم بازم باکنم یانه 

تا کی میتونم اقدام کنم 

حالت تهوع و یبوست و نفخ شدید هستم ک سابقه نداشت

آخه یبار لک اومد تو ماهای قبلی منم نمیدونستم رفتم بازم اقدام نشد 

علائم چی داشتی

من روز 21،22دورم ترشح قرمز رنگ کمی داشتم و زیر دلم دردهای مثل قبل پریود داشتم،که فکر کنم مربوط به لانه گزینی بوده.

موعدمم که رسید همش علائم پری داشتم

من 24 پریودمه  3 بار اقدام کردم نمیدونم بازم باکنم یانه  تا کی میتونم اقدام کنم  ح ...

وای دقیقا پریودت با منه منم 24باید بشم خوبه باز سه بار اقدام داشتی من فقط ی بار منم تخم دان سمت چپم درد میکنه قبلا اینجوری نبودم پاهامم خیلی درد میکنه

فکر کنم یکی دبار دیگه اقدا کنی خوبه  

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
من 24 پریودمه  3 بار اقدام کردم نمیدونم بازم باکنم یانه  تا کی میتونم اقدام کنم  ح ...

همون روزای تخمک گذاری اقدام داشته باشی احتمال بارداری بیشتره، اینشالا که این علائم مامان شدنت باشه عزیزم

تخمدان تیر میکشه چون خودمم اونجوری شدم  تو دیگ اقدام نمیکنی؟

نه چون شوهرم بد جور سرما خورده الان ی هفته هست هنوزم خوب نشده 😩 همه برنامه هام بهم ریخت

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
دارو مصرف کردی گلم؟؟

من پلی کیستیکم،دکتر برام متفورمین و لتروزول تجویز کرد تا سه ماه،که خداروشکر ماه اول جواب داد