غروب مامانم رفته بود سنگگ بگیره اومد گف تو فلان خیابون دونفر فوت کردن نامزد بودن رفتن شمال موقع برگشت تصادف کردن هر دوشون مردن همه چیشونم گرفته بودن بعد صفر عروسیشون بوده😔
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏 یه صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
میدونم حمله میکنین ولی جفتشون مردن ک بد نیست اگ یکیشون میموند دق میکرد حداقل اون دنیا باهمن😔 روحشو ...
اره از یه لحاظم هر دو مردن راحت شدن پارسال پسرعموم و نامزدش تصادف کردن پسرعموم فوت کرد دختره مونده فقد سرش شکسته بود دختره هم نامادری داش حتی دیگه نذاشتش خونه من بیشتر از این که دلم بحال پسرعموم بسوزه بحال دختره میسوخت
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
ادم گاهی وقتا یه مرگ هایی رو میبینه که هنگ میکنه یکی از اشناهام چندوقت پیش از یه بلندی افتاد فوت کرد غروب تو یه کافی شاپ بودم یهو اهنگ غمگین شد منم یهو یاد مرگ اون عزیز افتادم و باز چشمام پر از اشک شد چقد دنیا مسخرست مگه میشه یه ادم به اون سالمی و خوبی انقد مفت جونشو از دست بده و یه شهرو عزادار کنه این عادلانه نیست😭😭😔😔
اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…