2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی آدم عاشق هست هیچ وقت نمیتونه فراموش کنه این رو اصل یک قانون اساسی زندگی میگه من خودم عاشق بودم ...

درسته مثلا اهل چت کردن نبود و زنگ نمیزد حتی اگ ی هفته غیبم میزنه قهر میکنه مثل دخترا همه مسائل شخصیمونو ب مامانش میگ از تختخواب بگیر تا ریز ترین چیزا آدم جالبی نیس حتی ب خودش نمیرسه

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤
آره😔😢

غصه نخور خواهرم بخدا بند بند تنم واست ريش شد، اين حالتو با تمام وجودم ميشناسم، از خدا ميخوام كه به بهترين نحو ممكن حال دلت خوب شه، شايد خدا بخاطر موجود پاكى كه توى دلمه صدامو بشنوه، قلبم سوخت

غصه نخور خواهرم بخدا بند بند تنم واست ريش شد، اين حالتو با تمام وجودم ميشناسم، از خدا ميخوام كه به ب ...

خیییلی ممنونم ازت تابحال این قد کسی در کم نکرد بخدا خدا اون موجود پاکو واست حفظ کنه

درسته مثلا اهل چت کردن نبود و زنگ نمیزد حتی اگ ی هفته غیبم میزنه قهر میکنه مثل دخترا همه مسائل شخصیم ...

بشین بگو بهش بگو مشکلاتش رو حتی اگه قهر کنه پسری که همه چیز رو به مامانش بگه پسر نیست  یه دختر خانم نازه 

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
بشین بگو بهش بگو مشکلاتش رو حتی اگه قهر کنه پسری که همه چیز رو به مامانش بگه پسر نیست  یه دختر ...

میگ مادرمه کس غریبی نیس

میگ مادرمه کس غریبی نیس

یه چیزایی هست خوب به مامان هم ربط ندارداگه شرایطش رو داری ببر پیش مشاور

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
به نظرت پيش مشاور مياد؟

ن بابا اصلا ام رو مادرش پرحرفی یا درمورد مشاوره دشمن میشی خیلی کینه ایه