2777
2789
صفر درصد..... اگه عاشقش باشی یه ساعت نگذشته از دعواتون دوباره دلتنگش میشی😍😘🤗😚

من دسدارم قهر کنیم ازم دور باشه

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا مواظب باش بچه نیاری ها.... طفلکی دق میکنه... اینجور که تو میگی دوسش ندارم.... چه میدونم والا

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
طرف شوهرت باشه ولی دوسش نداری چیکار میکنی

من مجردم ولی یه سوال دارم ازت تو از اول عاشق یکی دیگه بودی یا بعد ازدواج اتفاق افتاد آیا از اول از شوهرت متنفر بودی یا بعدا شدی

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن

چرا چی شد که زنش شدی؟ الان چند وقته؟ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
تروخدا مواظب باش بچه نیاری ها.... طفلکی دق میکنه... اینجور که تو میگی دوسش ندارم.... چه میدونم والا

ن ن ن اصلا حتی تصورشم سخته برام

من مجردم ولی یه سوال دارم ازت تو از اول عاشق یکی دیگه بودی یا بعد ازدواج اتفاق افتاد آیا از اول از ش ...

عاشق بودم ولی گفتم شاید ازدواج کنم فراموشش میکنم تو عقد فهمیدم ک ی سری اخلاقی داره ک من دوس ندارم دیگ دیر شده بود

منم عاشق شوهرم بودم ولى تحت يه شرايط خاص مامانم مجبورم كرد به كس ديگه جواب مثبت بدم، توى اون چند ماه ...

خوب کردی و گرنه هروز هزار دفه میمردی

الهى خدا كارى كنه كه حال دلت خوب شه، هرچى واست خيره واست رقم بخوره

خدا از دهنت بشنوه اجی

عاشق بودم ولی گفتم شاید ازدواج کنم فراموشش میکنم تو عقد فهمیدم ک ی سری اخلاقی داره ک من دوس ندارم دی ...

وقتی آدم عاشق هست هیچ وقت نمیتونه فراموش کنه این رو اصل یک قانون اساسی زندگی میگه من خودم عاشق بودم ولی با افتخار غرور ت وعروسیش شرکت کردم با اینکه ازش متنفرم ولی هیچ وقت هم نتونستم فراموش کنم و دوم چه اخلاق هایی ؟؟؟

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن