2777
2789
شاید یکی شام دعوتتون کرد ببین داری به چی فکر میکنی😅 

اخه ما تو این شهر غریبیم هیچ کس یهو دعوتمون نمی کنه

همه از یه ماه قبل خبر می دن ک هماهنگ کنیم با کار شوهرم بعد بریم 

اینو حتما یه بار امتحان می کنم به نظر خوشمزه میاد  می ترسم شوهرم خوشش نیاد یه روز ک غذا جدا دا ...

آفرین شوهر منم دوست نداره وقتی غذا از قبل داریم ولی برای دوتامون کمه من اینو کنارش میپزم ، اونوقت دوتا لقمه میخوره

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ما تو این شهر غریبیم هیچ کس یهو دعوتمون نمی کنه همه از یه ماه قبل خبر می دن ک هماهنگ کنیم با کا ...

نهایتش یه املتی چیزی میپزی خودتو با شام و نهار پیر نکن😂 البته من بدتر از توام ولی بیخی

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
اره کلا کدو همه پسند نیست

من عاشق سبزیجاتم ، خام ، بخار پز ، پخته ، سرخ ، کبابی ، همه مدل ، ولی شوهرم اصلا دوست نداره 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
من عاشق سبزیجاتم ، خام ، بخار پز ، پخته ، سرخ ، کبابی ، همه مدل ، ولی شوهرم اصلا دوست نداره 

منم همینطور الان یه ماهه می گم کرفس بگیر,  بخاطر اینکه خورشت کرفس نپزم نمی خره 😂

ولی بنده خدا بعضی جاها کوتاه میاد