2821
2789
شاید یکی شام دعوتتون کرد ببین داری به چی فکر میکنی😅 

اخه ما تو این شهر غریبیم هیچ کس یهو دعوتمون نمی کنه

همه از یه ماه قبل خبر می دن ک هماهنگ کنیم با کار شوهرم بعد بریم 

اینو حتما یه بار امتحان می کنم به نظر خوشمزه میاد  می ترسم شوهرم خوشش نیاد یه روز ک غذا جدا دا ...

آفرین شوهر منم دوست نداره وقتی غذا از قبل داریم ولی برای دوتامون کمه من اینو کنارش میپزم ، اونوقت دوتا لقمه میخوره

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه ما تو این شهر غریبیم هیچ کس یهو دعوتمون نمی کنه همه از یه ماه قبل خبر می دن ک هماهنگ کنیم با کا ...

نهایتش یه املتی چیزی میپزی خودتو با شام و نهار پیر نکن😂 البته من بدتر از توام ولی بیخی

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
اره کلا کدو همه پسند نیست

من عاشق سبزیجاتم ، خام ، بخار پز ، پخته ، سرخ ، کبابی ، همه مدل ، ولی شوهرم اصلا دوست نداره 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
من عاشق سبزیجاتم ، خام ، بخار پز ، پخته ، سرخ ، کبابی ، همه مدل ، ولی شوهرم اصلا دوست نداره 

منم همینطور الان یه ماهه می گم کرفس بگیر,  بخاطر اینکه خورشت کرفس نپزم نمی خره 😂

ولی بنده خدا بعضی جاها کوتاه میاد