2777
2789
عنوان

شوهر خواهر

640 بازدید | 16 پست

دوستان اين خواهر من كه نامزد كرده بود🤔

آخرين باري كه نامزدش اومد خونمون واسش كادو تولد گرفته بوديم و سوپريزش كرديم...

حالا اين مياد خونمون يه جعبه شيريني نميگيره مامانم ازين ناراحت ميشه🤔ميگه دامادا ميرن خونه مادر زنشون اينجوري خشك نميان🤔حالا امروزم خواهرم گفته بود شكلات بخره واسه اون خريده بود اما كلا كاري نميكنه كه خودشو تو دل ما جا كنه مثلا يه چيزيم برا مامانم بگيره خوشحالش كنه🤔تازه دومادم هس

تعداد رای : 32
نظرسنجی
بلد نيس
20
62%
خسيسه
2
6%
خنثي عه
8
25%
بي تربيته
2
6%

چرا خودشو تو دل شما جا کنه 

انتظارات بیخودی دارین ازش

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن توقع داشته باشید ن پر توقع اش کنید.ایشون دلیلی نداره هر بار میان کادو و دست پر بیان شما هم دلیل نداره هروقت میان سنگ تموم بذارید براشون.اوضاع و گرونی هم در نظر بگیرید

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

خوشم میاد هیشکی گزینه خسیس رو انتخاب نکرده😂

😂

بعضی پسراهم بلد نیستن این چیزا رو!همه چی ب تربیت خانوادگی برمیگرده! یعنی یاد نگرفته این چیزا رو

خــــدا امیــد من است...

واقعا لازم نیس هر وقت میاد دست پر باشه

همین ک با خواهرت خوش باشن کافیه

اونم تو این گرونی

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    

به نظرم باید برای خواهرت هر بار یه چیزی بیاره منظورم چیز گرون نیستا در حد یه شاخه گل... ولی اگه تو خانواده یاد نگرفته باشه این چیزا به نظرش مسخره میاد.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...