2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر....

410 بازدید | 49 پست

یکسال و نیم ازدواج کردم. 

همسرم اصلا به زبون نمیاره علاقه ش رو. 

خودش میگه ثابت میکنم در عمل... واقعا هم ثابت کزده برام چیزی کم نذاشته. 

اما واقعا نیاز به شنیدن دوستت دارم.. ب شنیدن حرفای عاشقانه.... 

امشب دیگ به روش زدم... گفتم نیاز ب محبتت دارم اما نمیفهمه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فازش اینجوریه دیکه. در شرایط اروم و مناسب بهش توضیح بده ک خانوما دوست دارن بشنون‌ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ینی تو بی توجهی؟ چرا    

ن شوهرم زبونی خیلی خوبه ولی عملی‌ش اصلا خوب نیست پسره تک بوده همه براش مردن و گوش به فرمونش بودن عادتش شده نمیتونه برا کسی کاری کنه  اصلا 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
عزیزم فازش اینجوریه دیکه. در شرایط اروم و مناسب بهش توضیح بده ک خانوما دوست دارن بشنون‌ 

خیلی توضیح میدم بهش. براش کلیپ و متن میفرستم اگ بلد نیست یاد بگیره. حتی ب رو زدم اما توجه نمیکنه. تو رابطه هم همینطور. حتی شب بغلم نمیکنه.. واقعا ناراحتم 

ن شوهرم زبونی خیلی خوبه ولی عملی‌ش اصلا خوب نیست پسره تک بوده همه براش مردن و گوش به فرمونش بودن عاد ...

همین ک ب زبون میگه خوبه. زنا با گوش عاشق میشن... خیلی تاثیر میزاره

خیلی ناراحتم. کسی اینجا عین من هس؟ 

۹من بودم اماالان نووچ .انقدگفتم وگفتم و محبت زبونی کردم وقتی برای اولین بار بهم گفت از ته دل جیغ زدم وقتی دید ذوق میکنم بیشتر وبیشترشد همسزم میگفتم نمیخوام این حرفا ک از ته دل عادت بشه وحسی همراهش نباشه اماالان اینطور نیست از استقبال وبدرقه و حرفا شروع کن اونم یادمیگیره

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره