2777
2789
عنوان

یه همچین شوهری...

427 بازدید | 19 پست

به من و شوهرم بارها و بارها ثابت شده که جاریم آدم خوبی نیست ویه روز باهم توافق کردیم به همدیگه قول دادیم اصلا با هم تصمیم گرفتیم اونم بعد از کلی مشورت دوستانه..که به جای اینکه چقدر به کارای زشتش فکر کنیم و باعث ناراحتی خودمون بشیم و غیبت کنیم؛سعی کنیم باهر کس دقیقا مثل خودش رفتار کنیم یعنی هر جور اون با ما رفتار میکنه ماام همونطور باشیم اما شوهرم باز بهش احترام میذاره مثلا امروز بهش میگفت شوهر و دختراتو بردار بیاین خونمون...منم اونقدر عصبانی شدم که باعث چه دعوایی شد...من میگم چرا قولت قول نیست چرا توافقت توافق نیست چرا نمیشه رو حرفت حساب باز کرد خب شما الان باهم با شوهرتون باهم تصمیمی بگیرین بعد بزنه زیرش چیکار میکنین حالا باز خواهر و مادرش باشه میگم خب هم خونشه نمیتونه بگذره اما این چی؟چرا شوهر من جرئت نداره؟جاریم به من بی توجهی میکنه شوهرش بهم بی توجهی میکنه پس شوهر منم باید برای  زن اون مقابله به مثل  بکنه اما نمیکنه...میگه شوهرش برای من خیلی برادری میکنه منم میگم خب توام به داداشت مهربون باش نه به زنش...درکم میکنین؟حق با کیه؟چاره چیه؟

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت همیشه رو قولات هستی؟؟؟ 

نمیدونم شاید من بودم باهاش قهرمیکردم بعدشم دوباره ازش قول میگرفتم

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

عزیزم بلا نسبت مردای خوب بعضیاشون عوضی تشریف دارن ازجمله شوهر خودم.ک متنفرم ازش.

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

شوهرت تربیتش این مدلیه نمیتونه بی ادبی کنه  هرچیم که بگی زیاد سخت نگیر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من فقط یک چیزی بگم هرکس ب ما بدی کرد نباید جواب بدی شو با بدی بدیم

پس چه جوری جواب بدیم؟با خوبی؟که فکر کنه نفهمیدیم؟خنگیم؟ساده ایم؟

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

حق با شماست

احتمالا اونا شوهرت رو خوب تحویل میگیرن

شوهرت هم جو گیر میشه خراب میکنه

سخت نگیر

فقط

کاملا بی محلی کن

حتی موقع سلام جاشون بنداز

با بقیه همه بگو بخند با اونا هیچی هیچی انگار وجود ندارن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
شوهرت تربیتش این مدلیه نمیتونه بی ادبی کنه  هرچیم که بگی زیاد سخت نگیر

خب من دوست دارم حرفی میزنه روش وایسه واقعا وایسه 

پس چه جوری جواب بدیم؟با خوبی؟که فکر کنه نفهمیدیم؟خنگیم؟ساده ایم؟

اونی ک فکر کنه دیگران نمیفهمن خودش ببخشید نفهم ترین ادم دنیاست.اینحور ادمها را باید شرمنده کرد

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

چرا خودتو اذیت میکنی؟؟چرا بین خودت و شوهرت اختلاف درست میکنی.چرا ی ادم حقیر ک حتا بلد نیست رفتارای اولیه و ادب و احترام رو اینقدددد برا خودت بزرگ میکنی ک بخاطرش با شوهرت میجنگی و خودتو عصبی میکنی شما هرجور دوستداری رفتار کن و ب شوهرت بابت رفتاراش امر و نهی نکن ب این فکر کن ک چقددد شوهرت باشخصیته ک در برابر رفتارای زشت جاریت باز ادب و احترامو رعایت میکنه ب حرمت برادریشون.مگه اون دعوت کرد جاریت بلند شد اومد ...

اگه با دعوت شوهرت جاریت اومد طوری باهاش رفتار کن ک از اومدنش پشیمون شه😑😑😑کلا بجای جنگیدن سیاست داشته باش😅😅😅

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

چوخ دانشمه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
حق با شماست احتمالا اونا شوهرت رو خوب تحویل میگیرن شوهرت هم جو گیر میشه خراب میکنه سخت نگیر فقط ...

باشه مرسی راست میگی...فقط الان دلم خیلی خرابه از شوهرم از اینکه فکر میکنم ترسوئه مرد نیست و...