سلام ببخشید شما ک تومور لنفاوی داشتین چرا پرتو درمانی کردین؟برادر من تومور بیضه داشته رسیده ب لنفاویش امید داشتیم با سه چهار جلسه شیمی درمانی خوب بشه اما اینجوری ک شما گفتین ترسیدیم
سلام ببخشید شما گردن تون لنف نود داشت چه علائمی داشتید؟ بعدش توانستید بار دار بشید
سلام از علایمش درد گردن ونمیتونستم اب دهانم پایین بدم.مرتب حال خفگی داشتم.عرق های شبانه.تب ولرز.شیمیدرمانی وپرتودرمانی کردم.خداراشکر کنترله.ولی براثر درمان خونریزی شدید رحم پیدا کردم واورژانسی با ریسک بالا رحم وتخمدانهارا خارج کردن
ببخشید آنقدر سوال میپرسم تو گردن تون خودتون لمس میکردید چطوری بود ؟ مثله ورمه یا سفته
من خودم تشخیص دادم.حسش میکردم.سفت بود حدود 2سانت.داشت بزرگ میشد.اول مثل ورم بود وقتی بزرگ شد سفت شد.اول سونو گردن دادم.بعد که دیده شد از گردن اف ان ای یا خونگیری از توده دادم.بعد جراحی وپاتولوژی از نمونه .دور از جونتون تشخیص سرطان😢😢
سلام خیلی متاسفم تو سونوگرافی هم میگفت راکتیوند؟ خیلی خیلی بخشید تونسید باردار بشید ؟من هیچی ...
بله تو سونو دیده شد.من بچه داشتم نمیخواستم دیگه باردار بشم.ولی دیدم کسی که شرایط منو داشت بعد درمان وگذشت چند سالازدواج وباردار شدن.شما ازمایش دادین؟من روز به روز کم خون میشدم.فرتین خونم4شده بود وهموگلوبین 8
بله تو سونو دیده شد.من بچه داشتم نمیخواستم دیگه باردار بشم.ولی دیدم کسی که شرایط منو داشت بعد درمان ...
من یه مدت کم کاری گرفته بودم ، بعد یه موقع اب گلوم راحت قورت نمی دادم ،بعد سونوگرافی تیروئید دادم که گردن هم توش بود خارش بدن یکم داشتم ،بعد که خارش خوب شد آبله مرغون ریخت بیرون ،یکم حس کردم پشت گردنم ورم کرده حالا نمیدونم عادیه یانه