2777
2789
عنوان

درد دل من😔

375 بازدید | 15 پست

سلام.. نمیدونم چی بگم چه جوری بگم..اینققققد خستم..😔

من دوتا جاری دارم پوستمو کندن دیگه دارم دیوونه میشم. من می رفتم سرکار میومدن ب شوهرم میگفتن نزار بره خراب میشه و ال میشه و بل میشه. حسودی میکردن چون شوهراشون حتی اجازه آب خوردنم بهشون نمیدن. خدا رو شکر شوهرم طرف منه.چند سال پیش یه سقط خیلی بد داشتم نیومدن دیدنم عیادتممم...انگار نه انگار..جاری کوچیکه وقتی زایمان کرد پسرش دو روزه بود رفتم دیدنش با کادو و شیرینی.. ولی دختر من ک ب دنیا اومد چهل روزش شد و جاریم نیومد😔خیلی ناراحت شدم ولی فراموش کردم. بعد اینکه دخترم چهل روزه شد رفتیم خونه مادرشوهرم اونجا دیدم جاریمو اخرشم برگشت گفت آخییی دیگه خودتون اومدین..

جاری بزرگه میخواست مستقل بشه شوهرش براش یه اتاق گلی درست کرد ک جدا بشن. وقتی رفتیم دیدنشون شوهرم گفت تا میتونیم باید تعریف کنیم از اتاقشون ک ناراحت نشن وقتی دیدمش گفتم مبارک باشه قشنگه بهم گفت اره هرچی باشه از مستاجری بهتره. تیکه ش ب ما بود ک مستاجریم😔 هیچی نگفتم بهش.

جاری کوچیکه رفته بود زیارت و اومد ب شوهرم گفتم بریم دیدنشون..باز هم با گل و شیرینی رفتیم گفتیم زیارت قبول رسیدن بخیر..

الان ما برای سومین بار رفتیم زیارت ولی تا حالا نیومدن ... سوغاتی شون۳رو گذاشتم کنار ولی گفتم تا نیان بهشون نمیدم..واقعا ناراحتم ازشون ‌‌... آدمی هم نیستم که بخوام قهر کنم یا جوابشونو بدم😔

تو خودم  می ریزم. اومدم اینجا فقط درد دلمو بگم. 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریض میشی که.....فقط ارتبااطتو کمرنگ کن....دیدی هم فقط سلام خداحافظ

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
خودتو درگیر همچین ادمایی نکن . حس مهم بودن بهشون دست میده

برای مهم  ن نه که دنبال محبت باشم نه ولی چون خودم از بچگی هیچ ارتباطی با عمو و زن عمو نداشتم واسم شده مث حسرت.. نمیخوام دخترمم اینجوری بشه

عینه خودشونرفتار کن

رابطتو به حداقل برسون 

فقط سلام و خداحافظ

ازین به بعدم هرکار کردن نرو دیدنشون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
به نظرم منظوری نداشت گفته از مستاجری بهتره داشته دل خودشو اروم میکرده وگرنه ادم میتونه تو کاخ مستا ...

ن عزیزم.. من میشناسمش زبونش خیلی تیزه وقتی فوق لیسانس دانشگاه عالی قبول شدم خیلی خوشحال بودم خیلی برگشت بهم گفت خوبه قبول شدی ولی رشته هم مهمه حالا رشته من مترجمیه میخواست بگه ب درد نخوره

نمیشه که به خاطر حسرت بچگی شده کل روحیات و اعصابت بهم بریزه.با همچین ادمایی رفت و امد کنی که چی بشه ...

حسرت دخترعموها و پسرعموشو...نمی خام تنها بزرگ بشه آخه بچه دور و برمون  نیس منم دیگه بچه نمیخوام فعلا

اون طرف منه خداروشکر.. حسابی پشتمه

ببین نیاز نیست زحمت بکشی دحترت عمو داشته باشه خدارو شکر من یه جاری دارم همونم نمی زاره بچش با بچم بازی کنه یه چند بارم دخترم کوچیکه پسرشو بغل کرد حرف زشتی زد دیگه نمی زارم بره باهاش بازی کنه عموشم درحد سلام کردن رابطه داره باهاش دخترم ۴سالشه 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
حسرت دخترعموها و پسرعموشو...نمی خام تنها بزرگ بشه آخه بچه دور و برمون  نیس منم دیگه بچه نمیخوام ...

دوتا جاریات دست به یکی کردن عذابت بدن  

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐