2777
2789
عنوان

دلتنگ بابا😭

1487 بازدید | 25 پست

سه ماهه از فوت پدرم گذشته.  چرا خوب نمیشم؟؟؟ تا کی این افسردگی با منه ؟؟؟ بدجووور دلتنگ و بی قرارم...بخدا دارم دیوونه میشم...دیگه تحمل ندارم . دوست دارم برم پیش بابام😭😭😭

عزیزم‌منم اینجوربودم تایسال بعدش اروم شدم درگیر مشکلاتم شدم البته خخخ خداصبرت بده ان شالله

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم مامان بزرگمو مه از بچگی پیشم بود یک ماهه از دست دادم دارم دق میکنم😣😔😔😔میشه برای شادی روح همه اموات این تاپیک و مامان بزرگم یه صلوات بفرستین؟

تغییر از کاربری که روزی صدتا تاپیک میزد و غر میزد به یه دختر آروم و بی سر صدا😁😂

خیلی سخته بدون پدر بودن 

من بچگی که بابام رو از دست دادم، واقعا بعد از فوت پدرم بی پناهی و تنهایی رو با گوشت و استخونم حس کردم 

هنوز هم جای خالیش رو تو زندگیم حس میکنم 

من خیلی اذیت شدم بعد از فوت بابام 😭😭😭😭زندگی خیلی سخت و بدی داشتم 

درکت میکنم گلم چون منم چن ماهه تنهارفیق وتنهاخواهرم ازپیشم رفته اونم ناگهانی هنوزهم باورم نمیشه انگارخوابه ن واقعیت.داغووونم بخدا.تپش قلب وافسردگی گرفتم.کاش میشدبرم پیشش منم.      

عزیز دلم بهت تسلیت میگم غم سنگینیه از دست دادن یه پدر خوب و دوست داشتنی

نمیخام نصیحتت کنم

تو اولین گام حتما برو پیش مشاور

حرفایی که نمیتونی به مامانت و همسرت بگی رو پیش اون بگو گریه کن تا سبک بشی

عزیزم سوگواری تو عادیه ولی داره تبدیل به افسردگی میشه

چرا با این کارات روح پدرت رو ازار میدی

فکر میکنی ما تو این دنیا موندنی هستیم

همهمون تو نوبتیم دیر یا زود

باید باور کنی که مرگ حقه وقتی اینو باور کن دیگه به تقدیر و مشیت خدا راضی میشی

این احتمال رو بده که پدرت یه مریضی سخت میگرفت وذره ذره اب میشد

پدر شوهرم 12 سال با بیماری جنگید اخرشم تسلیم شد

خیلی عذاب کشید

باور کن بهترین حالت مرگ همینه تو خواب راحت بشی

وقتی قراره بریم کاش لحظه جون کندنمون مثل خاموش شدن شمع راحت و اسون باشه

نه تو تصادف و مریضی سیل و زلزله

به هر حال همه چی دست خداست

به خودت بیا پسرات تا چشم باز کنی بزرگ شدن

الان کی رو دارن به جز شما

همسرتون به شما نیاز داره و شما بهش پیشنهاد زن دوم میکنید

شما افسرده شدید و تو شوک هستید هنوز

قبل از اینکه اتفاق دیگه ای بیفته به خودتون بیایید

شما گفتید کاش قدر زندگی رو میدونستم. و صرف حرف این و اون نمیکردم

خدایی نکرده اگه اتفاقی برای بچه هاتون یا همسرتون بیفته جواب این لحظه هایی که همراهشون نیستید رو کی میده

فقط باید باور کنید رفتن پدرتون مشیت الهی بوده

برگردید به زندگیتون

در کنارش به جای گریه و زاری برای پدرتون خیرات و قران بخونید

حتما ه ازمایش خون بدید ببینید ویتامین دی بدنتون کم نباشه که تو خانوما باعث افسردگی میشه

براتون از خدا ارامش طلب میکنم

سلام خوبی عزیزم بهتری 

در مورد رژیم کتوژنیک سوال داشتم میتونی کمکم کنی ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

من الان 11ماهه باباموازدست دادم داغونم دلم خیلی تنگه براش تودلم یه غم بزرگه پارسال همین وقتابابای عزیزم پیششمون بودمیونمون بود بابام خیلی بی مشکلووسرحال بودهیچوقت مریض نبود توماه رمضان پارسال کم کم مریض شددیگه دیگه کم کم بیمارستان بستری شدیه ماهی مریض بوددیگه یه روزبعدعیدفطرفوت شد.... والاخیلی دلم تنگه دوس دارم برم پیش بابام دوس دارم تواون دنیازودببینمش....دلم تنگه خیلی تنگ...... نمیدونم الان حال شما بعد دوسال چه جوریه...... 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم....