2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا که بارداری راحتی داشتن جنسیت نی نی شون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3734 بازدید | 52 پست
موی بدنتون چی؟ میگن ضخیم و زیاد  بشه پسره کم بشه یا فرقی نکنه دختره

اتفاقا مو زیاد بشه دختر. من شبیه گوریل شدم از مو😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اتفاقا مو زیاد بشه دختر. من شبیه گوریل شدم از مو😂😂

خب پس اینم امیدوار کننده ست😁

منم موی بدنم زیاد شده قبلا بور بود الان مشکی شده

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس اینم امیدوار کننده ست😁 منم موی بدنم زیاد شده قبلا بور بود الان مشکی شده

من اصلا مو نداشتم. بعد ناراحت بودمااا. دخترم ۴۰ روزش شد همش ریخت. حس خودت چیه؟؟؟ من از اول ایمان داشتم دختره با اینکه از ضربان قلب و علایم میگفتن شبیه پسری

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من اصلا مو نداشتم. بعد ناراحت بودمااا. دخترم ۴۰ روزش شد همش ریخت. حس خودت چیه؟؟؟ من از اول ایمان داش ...

من چون دلم دختر میخواد همش میگم دختره  باهاش حرف زدنی هم میگن دخترم

ولی اطرافیان میگن پسره نظر منم کم کم عوض میکنن😶

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
2803
من چون دلم دختر میخواد همش میگم دختره  باهاش حرف زدنی هم میگن دخترم ولی اطرافیان میگن پسره نظر ...

مثل من نباش منم خیلی دلم دختر میخواست موهای پامم رشدش خیلی کم شده بود نشونه ها همه دختر ولی امروز که رفتم آنومالی گفت پسره خیلی تو ذوقم خورد😣

مثل من نباش منم خیلی دلم دختر میخواست موهای پامم رشدش خیلی کم شده بود نشونه ها همه دختر ولی امروز که ...

منم دقیقا نگران همین روز سونو هستم که بخوره تو ذوقم ولی همچنان امیدوارم😖

منم دقیقا نگران همین روز سونو هستم که بخوره تو ذوقم ولی همچنان امیدوارم😖

انشالله که همونی که میخوای من الان نمیدونم چیکار کنم حالم از صبح افتضاحه نمیخوام ناشکری کنم ولی دست خودم نیست میترسم بعد دوسش نداشته باشم تازه خواهر شوهرم هم با من حامله اس دخترم میخواد اگه اونم دختر بیاره که من دق میکنم

انشالله که همونی که میخوای من الان نمیدونم چیکار کنم حالم از صبح افتضاحه نمیخوام ناشکری کنم ولی دست ...

مرسی عزیزم دقیقا حالت مثل حال منه ۲ تا باردار دیگه هم تو فامیل داریم منم میگم اگه اونا دختر دار بشم و من پسر دق میکنم‌ 

حتما که دوستش می داری چون زندایی منم شدیدا دختر میخواست پسر شد ولی یه پسر خیلی ناز و خوشگل و باهوش و الان عاشق پسرشه

منم خیلی دلم میخواد دختر داشته باشم

2804