دوستان من چند روز پیش وسیله ای برای خودم خریدم که چون کمی قیمتش زیاد بود به شوهرم قیمت واقعیشو نگفتم چون حساسه ! اینم بگم که کارمندم و دستم توی جیب خودمه ! حالا شوهرم اومده اس ام اس های گوشیم و خونده فهمیده چقدر کارت کشیدم و میگه تو دروغگویی و چرا به من نگفتی ! من اصلا گوشیشو چک نمیکنم و اصلا نمیدونم چقدر حقوق میگیره ! دعوامون شد بهم چیزای خوبی نگفت ! به نظرتون به بهانه کمک به مامانم برم خونه مامانم اینا جوری که نزارم بفهمن ؟ چون حرصم دراومده هم فضولی کرده توی گوشیم هم بهم میگه دروغگو ! میخوام ادب شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم با قهر کردن مشکلتون حل نمیشه فقط فرار موقتی از مشکلات هستش. بشینید و سنگهاتون رو از هم وا بکنید و حریم ها و حد و مرزهاتون رو مشخص کنید. قهر کردن بچه بازیه به نظر من در شان آدم بزرگسال نیست.
تا به حال نرفتم ! ولی احساس میکنم بد عادت شده اصلا براش قهرمون مهم نیست
پس دیگه باهاش قهر نکن خیلی بده منم یه مدت با شوهرم قهر میکردم همش نازمو میکشید ولی به مرور زمان براش عادی شد...دیگه باهاش قهر نمیکنم عوضش میشینم منطقی باهاش حرف میزنم..