2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 44 پست
وقتی حساسه چرا بگم آخه ؟

توپو بنداز تو زمینش.بگو علت دروغمو تو رفتار خودت جستجو کن ببین چرا بهت دروغ گفتم خودتو درست کن.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم با قهر کردن مشکلتون حل نمیشه فقط فرار موقتی از مشکلات هستش. بشینید و سنگهاتون رو از هم وا بکنید و حریم ها و حد و مرزهاتون رو مشخص کنید. قهر کردن بچه بازیه به نظر من در شان آدم بزرگسال نیست.

الان گفت لیاقتت اینه باهات قهر باشم و محلت ندم ! منم اومدم اتاق

بگو نه تورو خدا میمیرم.ههه باهاش قهر کن اگه حساسی و حرص میخوری پرانول بخور تا عین خیالتم نباشه.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
تا به حال نرفتم ! ولی احساس میکنم بد عادت شده اصلا براش قهرمون مهم نیست

پس دیگه باهاش قهر نکن خیلی بده منم یه مدت با شوهرم قهر میکردم همش نازمو میکشید ولی به مرور زمان براش عادی شد...‌دیگه باهاش قهر نمیکنم عوضش میشینم منطقی باهاش حرف میزنم..

پس دیگه باهاش قهر نکن خیلی بده منم یه مدت با شوهرم قهر میکردم همش نازمو میکشید ولی به مرور زمان براش ...

شوهر من منطقی نیست ! مثل بچه ها حرف حرف خودشه یه چیزی هم میگه آخر منو بدتر عصبی میکنه ! نمیخوام دعوامون بالا بگیره برای همین محلو ترک میکنم ! 

بگو نه تورو خدا میمیرم.ههه باهاش قهر کن اگه حساسی و حرص میخوری پرانول بخور تا عین خیالتم نباشه.

پرانول بیخیالت میکنه؟

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
من تا آدامس خریدن شوهرمو میدونم یه روز دیدم 21تومن پول بیمه تربیت بدنی داده داشتم از وسط نصفش میکرد ...

خواهرشوهرم همه پولای شوهرش و. میگیره بهش پول تو جیبی میده تمام حسابها به اسم اونه وقتی شوهرش چک داره این میره بانک.... 

مثلا یه بار شوهرش گفت میخوام بنزین برنم این بهش پول داد