2777
2789
عنوان

بگین چیکارکنم

170 بازدید | 15 پست

دوماه پیش با یک پسرمذهبی توی تلگرام آشنا شدم چتامون در حد سلام احوال پرسی بود. بعدش اون علاقه نشون دادو گفت دوس داره بیشتر باهام آشنابشه. منم بالخره بعد از یه ماه قبول کردم. و واقعا پسر با جنبه و راستگوییه. میتونم سر صداقتش قسم بخورم.. از اولم میگفت قصدم فقط وفقط دوستیه نه ازدواج و نه مثل بقیه دوستیا میخوایم دوست اجتماعی باشیم به هم صدمه ای نزنیم.منم خوشم اومد. باهاش چند باری بیرون رفتم. یبار برداشت 50 تومن بهم پول داد گفتم واسه چیه گفت پول تو جیبی ت..خیلی بهم برخورد. قبول نکردم گفتم نیازی ندارم. اونم کلی معذرت خواهی کرد که قصدش خیر بوده و اینا.. ولی خدا شاهده بیرون میریم به زور یه آبمیوه میخره همش میگه بریم سینما ولی نمیبره. دیروز گفت که تابحاب تجربه س. ک. س. خیلی داشته و صیغه میکرده ساعتی.. با یکیم دوست بوده و با اون دوبار داشته.. می‌گفت خیلی وقت پیش بوده.. الانم دوبار من تابحال رفتم خونش البته تو موقعیت انجام شده قرار گرفتم و مجبور بودم برم. وبا کلی نذرو نیاز تو دلم سالم برگشتم خونه ولی خیلی نیاز ج. ن. س. ی. داره و نمیدونم میخاد باهام همون تجربه رو داشته باشه یا نه.. بنظرتون باهاش ادامه بدم؟؟ میگم خب من که اهل اینکارا نیستم اخرش ولم میکنه شاید.. اصلا نمیدونم در مقابلش چه برخوردی داشته باشم ازش خوشم میاد چون واقعا بهم صدمه ای نرسونده ولی خب اون مرده تا کی اینجوری تحمل میکنه؟؟؟ میخام دوست اجتماعی ش باشم ولی اونو نمیدونم حرفش همینو میگه ولی میدونم ته دلش چیز دیگه هم میخاد شاید درباره من همون فکرایی رو بکنه که راجع به دخترای قبلی کرده و ولشون کرده..شما باشید چیکار میکنین.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترجیح میدم سکوت کنم😑😑🤚

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

مطمینی مذهبی ؟°!!

من بودم جدا میشدم ..این دیگه چه رابطه ایه ؟؟؟

اخیلی هم از خودت مقاومت نشون بدی اخرش تو میمونی و یک دلشکستگی ...

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

پسر مذهبی که قصدش ازدواج نیست 

میخواد دوست اجتماعی باشه 

زن صیغه میکرده 

دو دفعه شمارو دیده بهت پول داده 

نیازش هم زیاده !!!!! 

اینهمه تضاد یکجا جمع شده ، بنظرت خودتو گول نمیزنی؟ 

ایشون از شما رابطه میخواد بدون تعهد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

اگه گفته قصدش ازدواج نیس لابد ی چیزه دیگس چرا میخوای با احساساته خودت بازی کنی وابستش بشی وقتی میدونی موندی نیس و قصدش بده اخرشم میره

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤
حالا خوبه مذهبیه و این همه هیزه 😐

واقعا مذهبی نبود میخواست چیکار کنه ... عیر مذهبی ها هم همینن منتها کلاه شرعی روی رفتارشون نمیذارن!! ص ی غ ه ... ببخشید ولی غلط کرد

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

تر این مذهبیای این مدلی واقعا متعجبم واسه س ک س صیغه میخونن بعد دوست اجتماعی میگیرن یعنی وقتی نیت کنن با ی دختری دوست اجتماعی باشن اون دختر نامحرم محسوب نمیشه؟ دختر خوب ولش کن دوست اجتماعی کیلویی چند فردا میبینی وابستش شدی اونم میگه اولش ک گفتم قصدم ازدواج نیس یا اصلا اومدیم و اون وابستت شد و گف ازدواج میتونی با یکی ک طعم صیغه چشیده ازدواج کنی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد