2789
عنوان

شوهرم 😐😐😐😐

305 بازدید | 15 پست

میگم خب خجالت نمیکشی من پول ندارم، میگه کی گفته ت پول نداری

همش کارت دستته میگم بده برای خودم کارتو ک تا میکشم هی پیامک میاد هی میگی چی شد چی خریدی چکار کردی

میگه میخای چکار هر چی میخای بگو من میخرم با هم میریم

چکار کنم 

با زبون خوش البته اعصاب دعوا بخدا اصلا ندارم 

خسته شدم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب هرچی خریدی بعد که پرسید بهش بگو 

خب یعنی چی اطرافیانمم اصلا اینجوری نیستن 

بعدشم الان مثلا تولدشه میخام براش کادو بگیرم هیچی پول ندارم چ فایده وقتی بگم پول بده برای فلان کار

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
مث بابام خسیس نیس احیانا

ن خسیس نیس نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده هی حساب میخاد 

اعصاب خودتو خورد نکن اما یه چیزی بگم😁تو خریدا یه ده تومان زیادو...بذار برا خودت کنار پس انداز کن حت ...

میزاشتم ولی خب فهمید پول جمع میکنم  اینجوری کرد

اونم تقصیر خودم شد رفتم براش کادو گرفتم گفت پول از کجا

خب یعنی چی اطرافیانمم اصلا اینجوری نیستن  بعدشم الان مثلا تولدشه میخام براش کادو بگیرم هیچی پو ...

نخر خیلی شیک و مجلسی ناهار بزار جلوش بگو تولدت مبارک عزیزم راستی پول بده برم شلوار بخرم واسه خودم 

میزاشتم ولی خب فهمید پول جمع میکنم  اینجوری کرد اونم تقصیر خودم شد رفتم براش کادو گرفتم گفت پو ...

ای دیوانه😂😂😂😂یه کاری کن ماهی ۵۰ هزار تومان ازش زوری بگیر بگو میخوام پس انداز کنم 

نخر خیلی شیک و مجلسی ناهار بزار جلوش بگو تولدت مبارک عزیزم راستی پول بده برم شلوار بخرم واسه خودم&nb ...

اما خب من دوس دارم. مناسبت ها بهش کادو بدم 

میخام عادت کنه 😔😔

شاید قرض و بدهی. داره 

ن بابا همش تقصیر باباشه هی تو گوشش میخونه جمع کن جمع کن

زمین بخر 

و... 

جوگیر شده 

خب یعنی چی اطرافیانمم اصلا اینجوری نیستن  بعدشم الان مثلا تولدشه میخام براش کادو بگیرم هیچی پو ...

بعدش که پرسید بگو،یا اگه خودت حساب داری میتونی وقتی کارتشو داد بهت یه مقداریشو بزنی به حساب خودت 

ن خسیس نیس نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده هی حساب میخاد 

شاید قبلا خودت هی هرچی میخریدی میومدی میگفتی عادت کرده 

الان تا نپرسید نگو بعد هرچی پرسید هم کلی جواب بده قیمتارو بگو یادم نیست وفرار کن از جواب