۰۰۱۰ مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 عنوان جاریم | مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 56 پست عکسشو میزارم به نظرتون چطوره قیافش من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم....... 1398/07/12 | 17:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 مطمئنم عکس خودتو میخوای بزاری نظر بقیرو بدونی اخه کی جرئت میکنه عکس جاری بزاره 🤦🏻♀️ نه بابا خب جاری ادم کنججکاو مبشه بدونه میدونم بدجنسم شما دیدی من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 اره عمل کنه خیلی ناز میشه ولی بنظرم خیلی هم واجب نیس موهای مشکی پرکلاغی هم خیلی به نظرم بهش م ... ۲۹ من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2796 اسییییی دوباره بزار عکسشو دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
یامهدی_ادرکنی عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 2204 ۲۹ کمتر بهش میاد .مثلا ۲۵ خدایا مرسی که بهترینا به سمت خودم و خانوادم جذب میشه ❤️
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 اسییییی دوباره بزار عکسشو گذاشتم فقط صادقانه نظر بدبد من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2796 بنظرم زیاد قشنگ نیس... دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2796 منم عکسمو بفرستم؟؟؟ دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 منم عکسمو بفرستم؟؟؟ بفرست من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 کمتر بهش میاد .مثلا ۲۵ چون ریز من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
زحل4455 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 101 گذاشتم فقط صادقانه نظر بدبد بنظرم قشنگ نیست ببخش رک گفتما چشاشم تو گوده مدل صورتش ناهماهنگه خوشبخت بشن الهی
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 بنظرم قشنگ نیست ببخش رک گفتما چشاشم تو گوده مدل صورتش ناهماهنگه خوشبخت بشن الهی مرسی عزبزم همه خوشبخت بشن من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
shenlsorati عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1128 یعنی اگه یکی از خانواده شوهرت بدون اجازه عکس تو اینجابذاره و نظرسنجی قیافه درباره ت به عمل بیاره نار ... نه من کلا مشکلی ندارم
متشکرم عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 7512 نه بابا خب جاری ادم کنججکاو مبشه بدونه میدونم بدجنسم شما دیدی من ار عکس اسکرین گرفتم الان میذارمتا توبه کنی عکس جاریتو جایی بذاری و نظر غریبه ها رو بخوای. دلت خواست یکی بگه زشته که آروم شی؟خوشکل بود ولی تو هم فکری بحال روح مریضت کنالان عکسو میفرستم
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47879 من ار عکس اسکرین گرفتم الان میذارمتا توبه کنی عکس جاریتو جایی بذاری و نظر غریبه ها رو بخوای. ... شما چرا ناراحتی عکسش تو اینستا پر نه خودش نخ شوهرش مشکلی ندارن ای بابا من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......