2777
2789
مطمئنم عکس خودتو میخوای بزاری نظر بقیرو بدونی  اخه کی جرئت میکنه عکس جاری بزاره 🤦🏻‍♀️

نه بابا خب جاری ادم کنججکاو مبشه بدونه میدونم بدجنسم شما دیدی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره عمل کنه خیلی ناز میشه ولی بنظرم خیلی هم واجب نیس  موهای مشکی پرکلاغی هم خیلی به نظرم بهش م ...

۲۹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسییییی دوباره بزار عکسشو

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بنظرم زیاد قشنگ نیس...

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

منم عکسمو بفرستم؟؟؟

بنظرم قشنگ نیست ببخش رک گفتما چشاشم تو گوده مدل صورتش ناهماهنگه خوشبخت بشن الهی

مرسی عزبزم همه خوشبخت بشن

نه بابا خب جاری ادم کنججکاو مبشه بدونه میدونم بدجنسم شما دیدی

من ار عکس اسکرین گرفتم الان میذارم‌تا توبه کنی عکس جاریتو جایی بذاری و نظر غریبه ها رو بخوای. 

دلت خواست یکی بگه زشته که آروم شی؟

خوشکل بود ولی تو هم فکری بحال روح مریضت کن

الان عکسو میفرستم 

من ار عکس اسکرین گرفتم الان میذارم‌تا توبه کنی عکس جاریتو جایی بذاری و نظر غریبه ها رو بخوای.  ...

شما چرا ناراحتی عکسش تو اینستا پر نه خودش نخ شوهرش مشکلی ندارن ای بابا