2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم الان یکی میاد میگه  جاریت راضی هست عکسشو میخوای بذاری؟؟؟

یعنی اگه یکی از خانواده شوهرت بدون اجازه عکس تو اینجابذاره و نظرسنجی قیافه درباره ت به عمل بیاره ناراحت نمیشی??

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

جاریت بااینکه نچراله خیلی زیباست(بدون تتو و عمل بینی ولب واین حرفا)

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

به جز مدل ابروهاش که قدیمی شده  و موهاش که بدم میاد ریشه در بیاد بقیه صورتش خوبه ❤️

به نظرم بینی هم عمل میخودد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
فقط باید آرایشگاشو عوض کنه این چه رنگ موییه آخه

اره مال جشن عقدش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به نظرم بینی هم عمل میخودد

اره عمل کنه خیلی ناز میشه ولی بنظرم خیلی هم واجب نیس 

موهای مشکی پرکلاغی هم خیلی به نظرم بهش میاد 

چند سالشه؟؟؟؟

خدایا مرسی که بهترینا به سمت خودم و خانوادم جذب میشه ❤️

دوباره بفرس من ندیدم😢😢😢😢😢

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀