2777
2789
عنوان

خام گیاهخواری

5533 بازدید | 144 پست

سلام اول بگم که خودم از تیر ماه خام گیاهخوارم و اونو به عنوان سبک زندگیم انتخاب کردم نه لاغری ...

کتاب خوندم راجبش و مطالعه کردم و برای خودم بهترین و سالم ترین سبک زندگیو میدونم 

نظرات منفی خیلی خیلی میشنویم دربارش که متاسفانه همشون از نظر علمی کاملا غلط هستن .

مثل نخوردن لبنیات . کمبود پروتیین

کمبود ویتامین ب 12 

و حتی ضعف و بی حالی و .... 

همه ی اینها علت داره و بی دلیل نیست 

باید خیلی بخونید و مطالعه کنید تا مسیر درست رو پیش بگیرید 

و واقعا نمیشه توی تاپیک همه چی رو مفصل توضیح داد 

ولی اگه سوالی دارید جواب میدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوالم اينه كه چرا خام گياه خوارا ادعاي عقل كل بودن ميكنن؟ چرا انقد تبليغ ميكنن و اوف و پيف ميكنن به غذاها و سبك زندكي بقيه؟ خب هر كي هر طور دوس داره غذا ميخىره ديكه

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

چطوری دلت میاد کله پاچه و زبون و سیرابی نخوری😥😥😥😥

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

من کار به جنبه علمیش ندارم ولی اگه گوشت نباشه دنیا چیز خاصی برای عرضه کردن به من نداره.از مرغ خوشم نمیاد ولی از گوشت قرمز نمیشه بگذرم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من اگه یه روز گوشت نخورم دق میکنم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
چطوری دلت میاد کله پاچه و زبون و سیرابی نخوری😥😥😥😥

😦 چجوری میتونی اینارو بخوری دختر؟؟؟؟؟؟!!!!!!

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
😦 چجوری میتونی اینارو بخوری دختر؟؟؟؟؟؟!!!!!!

لامصب خوشمزززززس😂😂😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

گرسنه نمیشی؟!!!! آخه بدون خوردن نون،برنج،سیب زمینی پخته و گوشت چطور میشه سیر شد؟چی میخوری که سیر بش ...

اونم از نوع سیب زمینی آبپز با کره