نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 عنوان کمک 55 بازدید | 5 پست لباسامو شستم والان اومدم پهن کنم دستمال کاغذی تیکه تیکه وریز بهشون چسبیده ...هرچی میکنم نمیرن نیم ساعت وقت دارم چکار کنم؟ دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃 1398/07/12 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 بنداز ماشین دوباره شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15916 باید بذاری خشک بشه بتکونیش. بازم یه مقدار می مونه ازش تا سری بعد که بشوری خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 وای نه این کارو کردم ..میخوام کلا بره ...دقیقا لباسی که باید باهاش بزنم بژرون اینجورشده الان میزنم زیر گریه ب نظرت اتو بزنم بعد دونه دونه بردارم میرن؟ دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
تمنا71 عضویت: 1390/11/26 تعداد پست: 3974 وای نه این کارو کردم ..میخوام کلا بره ...دقیقا لباسی که باید باهاش بزنم بژرون اینجورشده الان میزنم ز ... وقتی خشک شد باچسب نواری بکش روش میره تمام نا تمام من با تو تمام می شوم ..
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 مرسی گلم چ جالب دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃