2821
2789
عنوان

کمک

55 بازدید | 5 پست

لباسامو شستم والان اومدم پهن کنم دستمال کاغذی تیکه تیکه وریز بهشون چسبیده ...هرچی میکنم نمیرن نیم ساعت وقت دارم چکار کنم؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

باید بذاری خشک بشه بتکونیش. بازم یه مقدار می مونه ازش تا سری بعد که بشوری

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه این کارو کردم ..میخوام کلا بره ...دقیقا لباسی که باید باهاش بزنم بژرون اینجورشده الان میزنم زیر گریه 

ب نظرت اتو بزنم بعد دونه دونه بردارم میرن؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
وای نه این کارو کردم ..میخوام کلا بره ...دقیقا لباسی که باید باهاش بزنم بژرون اینجورشده الان میزنم ز ...

وقتی خشک شد باچسب نواری بکش روش میره

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

مرسی گلم چ جالب