2789
عنوان

کمبود وزن

204 بازدید | 18 پست

من خانمی ۳۶ساله ام وزنم ۴۶قدم۱۶۵وزن کمه،هرکاری میکنم وزن اضاف نمیکنم صورتم استخونی شده دیگه،رفتم دکترتغذیه هممخمرآبجو باقرص سیپروهپتادین داد که مصرف کردم یه دوسه کیلو اضافه کردم بعد هم وزنم اومد پایین

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
1
33%
۲
2
66%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبحها شیره وارده بخور ویتامین مولتی هم بخور اشتها اوره عرق کاسنی هرچی که اشتهاتو زیاد کنه خوبه 

عرق کاسنی هم خوردم باعرق یونجه هیچی نشد الان یکی بهم گفته قرص شیرافزا وزن اضافه میکنه واقعیت داره

دوتا کار باید بکنی 

اول اینکه دوماه به خودت استراحت بده ،دست به سیاه و سفید نزن تا واقعا بتونی اظافه کنی ،هرچی اظافه کنی هم بعد دگ برنمیگرده

دوم هم کلا رو باورهات درمورد غذاها و نوع غذا خوردن کار کن 

با ادمای پراشتها رفت و امد کن، یسری عادت غذایی رو حتما رعایت کن

مثلا خوردن چایی رو کم کن ،دوساعت قبل غذا هیچی نخور.وقتی داری فیلم و سریال میبینی هله هوله ای چیزی بزار کنار دستت بخور مثه پفیلا گندمک،نخود کشمش...

هرروز صبح یه ظرف میوه بشور بزار دم دست توی نشیمن روی میز تو اشپزخونه ...

غذاهای جدید یاد بگیر

کالری غذا هارو نگاه کن ببین کدومش بیشتره همونو انتخاب کن

رو انتخابات واسه غذا دقت کن،مثلا تو ظرف میوه اگه خیار بود موزم بود موز رو انتخاب کن چون کالریش ده برابره خیاره و ...

فلفل و ترشی همراه غذاهات استفاده کن اشتها رو بیشتر میکنه

حتما کلاسای بدنسازی رو همراه اینا شرکت کن

دوتا کار باید بکنی  اول اینکه دوماه به خودت استراحت بده ،دست به سیاه و سفید نزن تا واقعا بتونی ...

من سرکارمیرم شیرینی فروشی دارم ولی اصلا میل به خوردن هیچ کدوم ندارم وقتی هم به زور بخورم تاثیری نمیذاره وگرنه نمیدونم دیگه چیکارکنم قرصی چیزی هست راستی پودر جوانه گندم چطوره،کسی میشناسید استفاده کرده باشه