2777
2789
عنوان

شوهر مغرو و مشکلات فراوان

290 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوشگلم 

من ۲ ماهه عقد کردم البته ۴ سال قبلش دوست بودیم 

عاشق شوهرمم اونم دوسم داره ولی شدیدا مشکل مالی داری 

۴ ماه پیش به پیشنهاد یه همکار قدیمی مشترک یه شرکت در و پنجره یو پی وی سی و الومینیوم زدیم که سرمایش از اون بود 

ولی کارمون خوابیده اصلا درامد نداره خیلی تلاش میکنیم ولی صنعت ساختمان اونم حوضه کاری ما دست زیاده 

همش صفریم خیلی سخته تو بهترین دوران زندگیمون همش افسرده ایم حالا من هی سعی میکنم دلداری بدم ولی گاهی خودمم کم میارم 

خانواده همسرم ۱ هفته بعد عقدمون رفتن مسافرت هنوز نیومدن خونه رو هم تقریبا خالی کردن شوهرمم هروقت پول دستش بود مجبور شد خرید کنه واسه اونجا 

خیلی سخت شده شرایط به نظرتون چیکار کنم 

مامانم تنها زندگی میکنه الان ۱ هفتس اینجاییم غرور شوهرم اذیتش میکنه هر بار مامانم خرید میکنه سرخورده تر میشه 

مامانم دیشب میخواست واسم لباس بخره رفت تو خودش منم دیدم اینجوریه گفتم لازم ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامش گفتم نازم 

عزیزم خب به غرورش احترام بذار و بگو عزیزم اصلا مامانم بخاطر تو و مشکل مالی نیست که کمک میکنه دلش میخواد واسم لباس بخره مادرمه

سعی کن خیلی جلوش دست به جیب نشید

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
وقتایی که چیزی لازم داریم و نمیتونه بخره خیلی اذیت میشه 

اخی انشاالله جیبش پر پول شه

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

ان شاءالله درهای رحمت خدا بیشتر از قبل به روی شما و همسرتان باز بشه 

سعی کنید زیاد جلو همسر خرید و این مسایل رو نداشته باشید 

خدا خودش به همه جوانها کمک کنه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!