2777
2789
بزار یه چیز دیگه بگم بیشتر انرژی بگیری ... من دوسال یکی رو دوست داشتم ...اونم منو دوست داشت ..الکی ...

حرفات واقعا عالی بود و انرژی بخش عزیزم. اکثرا در گذشتمون یه سری حوادث تلخ وجود داره خداروشکر که دختر قوی و محکمی هستی ان شاءالله که یکی مرد به تمام معنا بیاد تو زندگیت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفات واقعا عالی بود و انرژی بخش عزیزم. اکثرا در گذشتمون یه سری حوادث تلخ وجود داره خداروشکر که دختر ...

مرسی عزیزممم....😍😍😍😘😘😘

نمیدونم اومده یا نه ..فعلا که همچنان دارم پله های کات کردن رو میپمایم 😂😂😂😂

الانم نمیدونم کاتم..نیستم...نمیدونم چی شد یهو ...😂😂😂

انشالله همه خوشبخت شن ...اگه همه لبخند بزنن چقدر رنیا جای قشنگی میشه 😍😍😍

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
مرسی عزیزممم....😍😍😍😘😘😘 نمیدونم اومده یا نه ..فعلا که همچنان دارم پله های کات کردن رو میپمایم ...

خواهش میکنم گلم. عزیزم همون دختری نیستی که گفتی کارمندم و در اثر رابطه کاری با یکی دیگه آشنا شدم و شاید کات کردیم؟

خواهش میکنم گلم. عزیزم همون دختری نیستی که گفتی کارمندم و در اثر رابطه کاری با یکی دیگه آشنا شدم و ش ...

هاااا هموووونم 😂😂😂😂

خواهش میکنم گلم. عزیزم همون دختری نیستی که گفتی کارمندم و در اثر رابطه کاری با یکی دیگه آشنا شدم و ش ...

همه ی سایت رو اباد کردم با کات کردنم ...😂😂😋😂

حس میکنم دوباره برمیگردین پیش هم

هاااا مثلا الان باید فکر کنم .....گفت فکر کن ...خب فکر کردنم نمیاد که ...به چی فکر کنم ..اساسا من با فکر کردن مشکل دارم ..هرچه باداباد ......

هاااا مثلا الان باید فکر کنم .....گفت فکر کن ...خب فکر کردنم نمیاد که ...به چی فکر کنم ..اساسا من با ...

وای عزیزم گوله نمکی هااااااا    فک کن دختر خوب و یه تصمیم نهایی بگیر ان شاءالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته

وای عزیزم گوله نمکی هااااااا     فک کن دختر خوب و یه تصمیم نهایی بگیر ان شاءالله هرچی خ ...

بین خودمون باشه هاا...دوباره روز بعدش گفت خواهشا این دوسه هفنه بشین فکر کن ..بدون هیچ احساسی...با فکرت ..اما ..اما خب شعار خودشه منم به این جمله ایمان دارم (اعتقاد مهم نیست ..اعتماد مهمه )...من به خدا اعتماد میکنم ...فکر نمیخواد که ..من با این سلامت مغزم فکر نکنم بهتره 😂😂😂خدا هرسفارشی بده به روی چشم 😆😆

حالا عزیزم جوابت بهش مثبته یا منفی؟

من که همونجا گفتم اره 😂😂😂😂گفت فکر کن جوابت چیه ...نه دقیقه فکر کردم ...گفتم اره ..چون حس کردم تنها کسی که میتونه خل بازی های منو تحمل کنه ...

من دوست دارم ازاد و رها زندگی کنم ...نه پول دوست دارم ..نه تجملات ...هیچی....

دوست دارم زندگی کنم و اون تنها کسی بود که فهمید من چی میخوام ...

برای همین همونجا گفتم اره ...😂😂😂

ولی نمیدونم بعدش چی شد که رفت 😂😂😂

من که همونجا گفتم اره 😂😂😂😂گفت فکر کن جوابت چیه ...نه دقیقه فکر کردم ...گفتم اره ..چون حس کردم تن ...

پس مبااااااااااااارکه عروس خانوووووووم ان شاءالله همیشه شاد باشی و در حال خل و چل بازی  

پس مبااااااااااااارکه عروس خانوووووووم ان شاءالله همیشه شاد باشی و در حال خل و چل بازی    

مرسی عزیزمم...انشالله عروس شم 😂😂

میام سایت رو اباد میکنم ....

هرچی خدا بخواد ..شایدم اون پشیمون شه و بگه منتفی ...

خدا بزرگه 

مرسی عزیزمم...انشالله عروس شم 😂😂 میام سایت رو اباد میکنم .... هرچی خدا بخواد ..شایدم اون پشیمون ...

خواهش میکنم گلی. ان شاءالله که عروس میشی و خبردارمون کن حتما.

از خداشم باشه دختر به این خوبی و بانمکی دیگه از کجا میخواد گیر بیاره