2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم سرکاره.تو نی نی سایتم.هنوز ناهار نخوردم. اخر هفته 38 بارداری ام دارم میرم تو 39 هفته درد هم د ...

به سلامتی ایشالله بارتوبذاری زمین😊😊

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
عههه یه بار گمونم قضیه رو گفتی ..یه چیزهایی یادمه ...یا شایدم من اشتباه میکنم ... با فکر کردن میخوا ...

آره عزیزم واقعا درسته اصلا به این فکر نمیکنم که بر کرده حتی اگه برگرده نه خودم و نه خونوادم هیچکدوم قبولش نمیکنم فقط گاهی اعصابم خورد میشه میگم چرا آدم اینقد بی وجدان میتونه باشه

واقعا چیزایی که نوشتی خیلی آرامش بخش بود ازش استریت گرفتم هروقت فکرم رفت سمتش بخونم خیلی ممنونم عزیزم ان شاءالله بهترین ها سرراهت قرار بگیره

ی نهار عالی با شوهرم زدیم الانم اون خوابیده منم اومدم نی نی سایت 

من حال نداشتم غذابپزم

بادمجون سرخ کردیم دوتایی زدیم

اقای شوهرسرکار

منم پلاسم اینجا

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
فقط توروخداتواین وضعت دعاهات زودمستجاب میشه دعاکن منم یه روزی تووضعیت توباشم😭😭😭

ان شاءالله به حق حضرت رقیه خدا بهت فرزند سالم و صالح عنایت کنه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
آره عزیزم واقعا درسته اصلا به این فکر نمیکنم که بر کرده حتی اگه برگرده نه خودم و نه خونوادم هیچکدوم ...

بزار یه چیز دیگه بگم بیشتر انرژی بگیری ...

من دوسال یکی رو دوست داشتم ...اونم منو دوست داشت ..الکی یا دروغش رو نمیدونم ...بالخره اون مدت دوستم داشت که باهام بود ..همینم خوب بود و انرژی بخش ..

دوماه اول رابطه مون متوجه شدیم مبتلا به یک بیماری خونی (من ادم مقیدی هستم . .هیچ وقت اجازه ندادم گسی دستش بهم بخوره ..اما اون قبل ارتباط با من رابطه جنسی داشت و من اینو میدونستم و بخشیدمش ..و حدس زده شد که سر این رابطه مبتلا شده)..با این حال گفت برو ..گقتم من خل و چلم ...ادم عهد شکستن نیستم ...

یه سال تمام پیگیر دارو و دکتر و ازمایش 

..که اخر سر جواب ازمایش اخرش مشخص شد که بیماریش قابل کنترله و نمیتونم منقلش کنه و میتونه با درمان جلوش رو بگیره و کلا یعنی خوب شد ...

اما دو هفته بعدش اومد گفت من حس میکنم به درد هم نمیخوریم و رفت ...و ووقعا هم رفت ...

اگه به من بود باید اونجا از هرچی آدم بی وجدان متنفر میشدم اما به خودم گفتم مهم اینه که حالش خوب شد ..

هرگاری هم کردم برای دل خودم بوده ...

پس بی خیالش ...

تو هم بی خیالش ..

پاشو یک موزیک ملایم بزار ...برو قدم بزن ...کتاب بخون ..نقاشی کن حتی اگر استعدادش رو نداری ...

زندگی کن ..زندگی ..امروز اولین روز از باقیمانده ی روزهای زندگیته 

حیفش نکن 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂