2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

120 بازدید | 11 پست

پسرم دوهفته دیگه دوسالش تموم میشه نمیدونم چجوری بایدازشیربگیرمش میشه تجربه هاتون روبهم بگیدشبها باشیرخوردن خوابش میبره چکارکنم  مثلاً اگربخوام ازفردا شروع کنم صبح که ازخواب بیدارمیشه دیگه شیرش ندم اگرگریه کرد چه کنم؟توشبم که خوابه شیرش ندم؟صبرزرد خوبه بخرم یانه؟

من پسرم 18 ماهشه میخوام بگيرم دقیقا سوالاي منم هست .البته جديدا شیر پاستوريزه ميگرم توی شيشه شیر ميدم روزا بخوره 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید آرام آرام و بتدریج اینکارو بکنید   

توی روز  وعده هاشو کم کم حذف کنید حالا باهر روشی   حواسشو پرت کنید غذا بهش بدین سیر بشه یا ...

بعد هم که روز کمتر خورد و حذف کردین شبو کم کنید وعده هاشو  ا توی شیشه آب بدین اگر قبول میکنه  یا بزارید روی پاتون بخوابونیدش وفتی میبینید بلند شدع به هوای شیر   

کلا نزارید اذیت بسه فوقش بعد دوسال گرفته میشه شما یککم زودتر شروع میکردین بهتر بود الانم دیر نیست

اصلااااا یکدفعه و توی دو سه روز این فشار روحی روانی و به بچتون وارد نکنید 

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
چقدروقت میکشه تاکامل ازشیربگیرمش؟

اينکه بستگی داره بعضی بچه ها همکاری ميکنن کلا فرق ميکنن باهم ولي باباید کم کم وآ روم آروم کمش کنيم که بستگي به صبر وحوصله مادر داره يا اراده کرديم بگيرم ديگه وسطاش دلمون نسوزه بديم بازم دوسه روزه بگيرم وتموم

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
شما باید آرام آرام و بتدریج اینکارو بکنید    توی روز  وعده هاشو کم کم حذف کنید حالا ...

سرسفره غذاهم غذاروکنارمیذاره شیرمیخواد باشیشه هم چیزی نمیخوره 

حالا من دخترم برعکس هست از دوماهگی اصلا علاقه ای به شیر نداره براش مهم نیست ندمشم ندادم کلا اصلا شیرو نمیشناسهدوست نداره تو خواب شیر میخوره  میتونم از شیر راحت بگیرمش یازده ماهشه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
چقدروقت میکشه تاکامل ازشیربگیرمش؟

برادرزاده  من به حد جنون به  شیر وابسته بود ولی با همین صبر زرد ۳ روزه از شیر گرفته شد.

نگران نباش سختیش  همون سه روزه.

باید ببرش بیرون.

وقتی شیر خواست سرش رو گرم کن

اگه بچه دور و درش هست بزار با اونا سرگرم شه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
برادرزاده  من به حد جنون به  شیر وابسته بود ولی با همین صبر زرد ۳ روزه از شیر گرفته شد. ن ...

این هفته شوهرم خونس گفتم بگیرمش ازهمون اول صبر زردزده بود؟

اره عزیزم.

بعدش دیگه به خاطر مزش  خودش شیر نخواست.

یهویی بگیری هم خودت و هم بچه کمتر اذیت میشیم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl