2777
2789
عنوان

چه خواب بدی دیدم دیشب😢😢😢

178 بازدید | 12 پست

خواب دیدم دایی فوت شده قشنگ جنازه اش دیدم وایی چقدر گریه کردم ☹️☹️از خواب پریدم. باز ک دوباره خوابیدم بقیه خواب دیدم 

تعبیر ینی چی میتونه باشه تو خوابم دیدم مامانم واسم لباس خریده 

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.

چه همه خواب بد دیدیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمرش زیادطولانی وسلامتی معنیش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

عمرش طولانی شده

خوش بحال داییت😊

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

منم دیشب خواب بد دیدم البته مرگ اینا نبود ولی بد بود

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
منم همش خواب مردههامونو ميبينم كه زنده شدن بعد من ازشون ميپرسم شما كه مردين چرا زنده شدين

خواب مرده ک باید براشون خیرات کنی یا قران بخون براشون

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.