2777
2789
عنوان

نخ ایودی

5558 بازدید | 19 پست

سلام من حدود ۲۰ روز ایودی گذاشتم تا چند وقت پیش نخ زیر مانندی ک نخ ایودیه حس میکردم اما الان نیس ....البته نزدیکی هم داشتم....ممکنه تکون خورده باشه؟؟؟؟البته اصلا ندیدم ک دربیاد ....ممکنه دربیاد ادم متوجه نشه؟؟؟؟امروزم جمعس  نمیتونم برم مطب دکتر ....برم بیمارستان معاینه میکنن؟؟؟؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

عزیزم اون نخ واسه اینکه متوجه باشی سر جاشه

قرار نیست حتما دربیاد

ممکنه بره بالا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون نخ واسه اینکه متوجه باشی سر جاشه قرار نیست حتما دربیاد ممکنه بره بالا

امیدوارم بالا رفته باشه کلی هزینه ایودی دادم

چقدر بده ک همش حس کنی یه چیزی توته 😑

نه عزیزم حس نمیکنی ....فقط نخشو با انگشت میشد حس کرد ک اونم نیس برامن

امیدوارم بالا رفته باشه کلی هزینه ایودی دادم

عزیزم بره بالا دیگه خاصیت جلوگیری نداره

خطرناک هم هست و باید فورا دربیاد

این چه آرزویه میکنی؟ 😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم بره بالا دیگه خاصیت جلوگیری نداره خطرناک هم هست و باید فورا دربیاد  این چه آرزویه میکنی ...

منظورم نخش هس.....خب چ بدونم فک کردم نخش بره بالا خودش میادپایین