2777
2789
گل کلم دوروز بهش نده ببین چه تغییری میکنه و اینکه به هیییییچ عنوان پماد بتامتازون یا هرچی که کورتون ...

هیدرورکورتیز ون دیشب براش زدم متاسفانه

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگزماست عزیزم‌

دختر منم اینجورشد ار ده یازده ماهگی 

به شیر خشک آلرژی نداره

ببین این دو کرم نرم کننده نوزادن هیچ ضرری ندارن بخر بزن بهش یه روزه خوب میشه

کرم آتوپیکس و پماد کلوبتازول 

هرچقدر از آتوپیکس در اوردی دوبرابرش از کلوبتازول بزار روش قاطی کن بزن به هر جا اگزما داره 

من کل بدنشو میزدم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
اگزماست عزیزم‌ دختر منم اینجورشد ار ده یازده ماهگی  به شیر خشک آلرژی نداره ببین این دو کرم ن ...

عزیزم من فقط صورتشه

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
هیدرورکورتیز ون دیشب براش زدم متاسفانه

خب دیگه نزن عزیزم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
یاشربت ستریزین بدم؟

شربت بده بهش

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
بچه ها ی پماددارم واسه کهیر و اگزماست قبلاههم داشت دکترنوشت بزنم براش ؟؟؟؟

اسمشو بگو

رکوبیز

اینم خوبه

بزن اما یه دفعه قطع نکن