2777
2789

من ن 

اما امکانش هست

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برا هر كدوم يه هفته صبر كن تا اون موقع جواب حتميه  ممكنه لقاح هم دير تر تشكيل شه كه دير نشون بده

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
من سه روز بعد زدم ولی منفی شد هفت ماه تو اقدامم از لحاظ هر ماهی که نمیشه بهم فشار میاد 

من خودم یکساله اقدامم ولی هیچی به هیچی البته سه ماه دارم دارو میخورم دکتر قبلیم دارو نمی داد احمق عوضش کردم 

دوقلو های عزیزم دوستتون دارم بیشتر از جونم. 

عزيزم تا يه سال صبر كن اگه نشدى شوهرت بره آز بده منم  يه سال و چن ماهه شوهرم آز داد واريكوسل داشت حالا انشالله كه اين ماه باردار بلشى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز