2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در خدمتم

من دندونمو پر کردم بعد ازچند روز بالای دندونم ورم کرد ویه جوش کوچولو زد دکتر گفت باید عصب کشی بشه ولی دکتر طب سنتی گفت روی لثه ت زالو بنداز 

خطر نداره خونریزی نمیکنه؟

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
اره دقیقا

خب ایشون چون استعداد چاقی دارن و از نوع بلغم هست ،یعنی سرد و تر. جنس بلغم سرد و تر هست،اگه مواد غذایی با طبع گرم و خشک بخورن مثلا حتما روی برنج دارچین بریزن،سیر مصرف کنن،کلا بگید برنج رو حتما با زیره بخورن،نون کمتر بخورن،خار پاشنه رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدن ان شاالله بهبود پیدا کنه

منم شبا زیر کولر میخوام آخه جنوبیم هوا هنوز گرمه

صبح که بیدار میشم مچ پاهام درد میکنه بنظرتون دلیلش چیه

زیرپتو هم هستما

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
خب ایشون چون استعداد چاقی دارن و از نوع بلغم هست ،یعنی سرد و تر. جنس بلغم سرد و تر هست،اگه مواد غذای ...

درسته ممنون عزیزم.بعد دکتر گفت دوتا امپول پاشنه پا بزنن که موقتا بهتر بشه،،چون درد داره مامانم میگه بزنم امپولهارو میگم خطرناک نباشه یوقت؟

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
نه چه خطری،زالو معروف به جراح کوچک کارش عالیه،اون چرک رو میمکه

عزیزم من سفیدپوستم و لاغر ، پوستم هم خشکه.به نظرت مزاج من چیه ؟مزاج شناسی آنلاین زدم صفراوی شد ولی فکر میکنم سوداوی باشه

منم شبا زیر کولر میخوام آخه جنوبیم هوا هنوز گرمه صبح که بیدار میشم مچ پاهام درد میکنه بنظرتون دلیلش ...

@almaseabi887  

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
نه اصلا چاق نمیشم وزنم معمولا زیاد تغیری نمیکنه و پوستمم خشکه

خب قشنگ دقت کنید،چای سیاه ابدا ممنوع،غذای مونده،بیات،دودی،نمک سود،گوشت گاو،گوساله ،ماهی ممنوع،مصرف غذا با طبع مخالف طبعتون یعنی سرد و خشک مخالفش میشه گرم و تر مثل عسل،گوشت گوسفند،روغن زرد گاوی،حتما یبوست شدید دارید که مادر تمام مریضی هاست،وقتط ادم یبوست میگیره سموم چه جوری دفع بشن؟؟در نتیجه دوباره برگشت میزنه داخل بدن مثلا یکیش میشه شوره سر!!!ماءالجبن حتما بخورید و خودتون درست کنید،ملاج سرتونو و کلش رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدید