2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=107261875]درمان خواب آلودگی با توجه ب علاقه شدید ب غذای گوشتی و پلو سفید پوست و شدیدن گرمایی تو هر فصلی 

اره داشتم تایپ میکردم که انقدر نون و برنج نخورید چون ادم رلکسی هستید زود چاق میشید،لااقل داخل برنج زیره زیاد بریزید،گرمیانه بخورید تا طبع معدتون از سردی دربیاد،دوغ و ماست نخورید،

بله

من به شما درخواست دوستی دادم قبول نکردین😐😐

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
من یه جایی خوندم اگه استرس زیاد باشه و فعالیت ادم کم . باعث میشه صفرا تو مغز بسوزه و تولید سودا کنه ...

کلا جنس استرس سرد و خشکه،واسه همین کسایی که استرسی هستن زیر چشماشونم هاله ی سیاهه

خیلی برام درخواست اومده چشم

متشکرم

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.