یه ماهه زایمان کردم شوهرم اخلاقش خاص شاید از نظر من فقط اینطوریه .....خیلی پرتوقع از همه لحاظ مثلا همیشه از من توجه محبت خدمت و وفاداری مطیع بودن یک طرفه میخواد یا از اطرافیان پدر من یا دوستاش کمک مالی میخواد ولی ن ب صورت خواهش خیلی طلب کارانه انکار حق پدرشه کلا خودشو خوانوادش ک از لحاظ مالی وفرهنگی خیلی سطح پایین هستن اینطورین همش دوس دارن از خودشون تعریف کنن انتظار دارن همه جلوشون خم شن من کاری ب خوانوادش ندارم ولی سعی کردم درک کنم ک شوهرم کلی عقده از بچگی و جونی داره نتیجش این اخلاقشه
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
من خیلی دوسش داشتم یه چیزای ازش دیدم ک بی اعتماد شدم بهش این بی اعتمادی و تفاوت نمیگم فرهنگ دراصل تفاوت سلیقه هامون باعث شد زندگیمون اکثر اوقات دعوا و قهر باشه ک همیشه با کوتاه اومدن از طرف من تموم میشد
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
چیزای ازش دیدم ک سرد شدم ولی دوسش داشتن بازم با زنا صحبت میکردو اگ زنی بهش پا میداد نمتونست جلوش مقاومت کنه اصلا خلاصه ک بگذریم از همه اینا توجه و محبت ب منو یا بلد نیست یا عمدا نمیکنه حتی تو بارداری کم ترین محبتو نوازشی بهم نکرد ک باعث شد واقعا سرد بشم
الانم هشت ماهه ک شاید به ندرت همدیگرو دیده باشیم من خونه بابام الباه قهر ن بخاطر بارداری و زایمان تو این مدت یه صحبت هایی کردیم ک معنیش طلاق عاطفی بود یه جورایی بهم گفتیم ک حسی بینمون نیست فقط بچه هست
نمیدونم کسی درک میکنه یا ن من بیستو دو سالمه غیر نیاز جنسی ک برام مهم نیست نیاز روحی و عاطفی دارم دلم توجه محبت و صحبت کردن میخواد این روزا حتی ب پودرو مادرم حسودیم میشه چون من شیبیه ی زن بیوه شدم ک محکومم به تنهایی