2777
2789
عنوان

خیانت

510 بازدید | 15 پست

یه ماهه زایمان کردم شوهرم اخلاقش خاص شاید از نظر من فقط اینطوریه .....خیلی پرتوقع از همه لحاظ مثلا همیشه از من توجه محبت خدمت و وفاداری مطیع بودن یک طرفه میخواد یا از اطرافیان پدر من یا دوستاش کمک مالی میخواد ولی ن ب صورت خواهش خیلی طلب کارانه انکار حق پدرشه کلا خودشو خوانوادش ک از لحاظ مالی وفرهنگی خیلی سطح پایین هستن اینطورین همش دوس دارن از خودشون تعریف کنن انتظار دارن همه جلوشون خم شن من کاری ب خوانوادش ندارم ولی سعی کردم درک کنم ک شوهرم کلی عقده از بچگی و جونی داره نتیجش این اخلاقشه 

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوسش داشتم یه چیزای ازش دیدم ک بی اعتماد شدم بهش این بی اعتمادی و تفاوت نمیگم فرهنگ  دراصل تفاوت سلیقه هامون باعث شد زندگیمون اکثر اوقات دعوا و قهر باشه ک همیشه با کوتاه اومدن از طرف من تموم میشد

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

چیزای ازش دیدم ک سرد شدم ولی دوسش داشتن بازم با زنا صحبت میکردو اگ زنی بهش پا میداد نمتونست جلوش مقاومت کنه اصلا خلاصه ک بگذریم از همه اینا توجه و محبت ب منو یا بلد نیست  یا عمدا نمیکنه حتی تو بارداری کم ترین محبتو نوازشی بهم نکرد ک باعث شد واقعا سرد بشم

الانم هشت ماهه ک شاید به ندرت همدیگرو دیده باشیم من خونه بابام الباه قهر ن بخاطر بارداری و زایمان تو این مدت یه صحبت هایی کردیم ک معنیش طلاق عاطفی بود یه جورایی بهم گفتیم ک حسی بینمون نیست فقط بچه هست

نمیدونم کسی درک میکنه یا ن من بیستو دو سالمه غیر نیاز جنسی ک برام مهم نیست نیاز روحی و عاطفی دارم دلم توجه محبت و صحبت کردن میخواد این روزا حتی ب پودرو مادرم حسودیم میشه چون من شیبیه ی زن بیوه شدم ک محکومم به تنهایی

٨ماه ول کردی رفتی بخاطرزایمان؟!میخاسنتی اوضاع بدترنشه؟چی بگم والا😐

ول نکردم با اگاجبار  خودش اومدم 

دوری بیشتر بینتون فاصله میندازه 8 ماه خیلیه

من شش ساله ک باهاش زندگی میکنم هر راهیو رفتم مطمعنم ک ماهیچوقت همدیگرو درک نمیکنیم

ول نکردم با اگاجبار  خودش اومدم

نبایدقبول میکردی شماکه اوضاع شوهرتومیدونستی اینجوریقشنگ بهش میدون دادی هرکاری درنبودتوانجام بده وبراش عادت بشه

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔