2777
2789
عنوان

زشت نیس؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مذهبی نیستی با مذهبی ازدواج نکن ، من دیدم دخترایی که با مذهبی ازدواج کردن ولی بعدا علاقه نشون دادن و خودشونم اهل نماز و حجاب شدن ولی بازم دیدم که یکسری ها هم به اختلاف میخورن ، شما ببین خودت چجوری ای 

کبوتر با کبوتر باز با باز

ولی لاشی کند با هردو پرواز😄😄

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
گلم شاید خدا. خواست و هدایت شدی 😊 ایه قرانی داریم خدا هر. کس را بخواهد هدایت میکند شاید.واسه تو ه ...

👌👌

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

الانم اگه بهش بگی ،  ادای ادمای روشن فکرو در میاره و میگه هر جور خودت راحتی و اینا . ولی بعده ازدواج گیررر میده حتما نماز بخونی ،  روزه بگیری ،  چادربزاری ،  مانتو بلند بپوشی ،  موهات معلوم نباشه ،  استینت کوتاه نباشه و....خودشم نخاد خانوادش زورش میکنن و اونوقت به مشکل بر میخوری

دربارش با خودشون صحبت کن،

پدر و مادر و خانوادم نماز میخونن، ولی گیر نمیدیم به کسی از خانواده که چکار کنن، بخونن یانه، چه حالا عروس یا داماد یا نوه یا فرزند

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
اگر مذهبی نیستی با مذهبی ازدواج نکن ، من دیدم دخترایی که با مذهبی ازدواج کردن ولی بعدا علاقه نشون دا ...

ما اهل نماز و روزه نیستیم،ولی حجابمون درسته وجدان داریم مالمونم حلاله و اهل دوست پسر و اینا اصل نبودم ،راز و نیاز با خدا داریم زیارت هم میریم