2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حواست به حرکاتش باشه اگه یروز شک کردی سریع یه چیز شیرین بخور روی دست چپت دراز بکش تا حرکاتشو چک کنی.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

بند ناف علامتی نداره، با ان اس تی میشه تشخیص داد.

علایم خطر سه ماهه آخر هم، خونریزی، انقباض پیش از موعد، فشار خون بالا، سردرد شدید، تاری دید، تهوع شدید، شکم درد زیر جناغ که خوب نشه، تب، آبریزش پیش از موعد، ترشحات زیاد و بدبو

ماه آخر هفته به هفته برو پیش متخصص نگو حالا یکم دیرتر میرم.با صدای قلبش چک میشه نی نی

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
ماه آخر هفته به هفته برو پیش متخصص نگو حالا یکم دیرتر میرم.با صدای قلبش چک میشه نی نی

پول ندارم اخه الان ۶ماهه نرفتم حدودا 

حالا میخواستم بدونم علائم خطرناک چیه 

بند ناف علامتی نداره، با ان اس تی میشه تشخیص داد. علایم خطر سه ماهه آخر هم، خونریزی، انقباض پیش از ...

انقباض پیش از موعد چیه؟

من ترشح زیاد دارم وقتی کار میکنم لباس زیرم خیس میشه

هرروز ۳.۴ تا لباس عوض میکنم ولی فایده نداره

پول ندارم اخه الان ۶ماهه نرفتم حدودا  حالا میخواستم بدونم علائم خطرناک چیه

برو بهداشت فکر کنم اونجا هم قلب نی نی چک کنن.بپرس ببین