2777
2789
وای خوشبحالتون من اصلا چاق نمیشم🤦🏻🤦🏻

خوشبحالت واقعا

کجا خوشبحالمونه اخه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خیلی بد.من ب زور لاغر کردم.الان ک فکر میکنم شاید وزنم بره بالا وحشت میکنم

همین چند دقیقه پیش من تاپیک زدم

منم از وقتی بچمو از شیر گرفتم همش میخورم نمیتونم رژیم بگیرم

اما وقتی شیر میدادم رژیم بودم ۳۰ کیلو هم لاغر کردم

از فردا میخوام رعایت کنم دیگه

اخه زحمت زیاد کشیدم میترسم برگرده

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
همین چند دقیقه پیش من تاپیک زدم منم از وقتی بچمو از شیر گرفتم همش میخورم نمیتونم رژیم بگیرم اما وق ...

من با رژیم لاغر نکردم فقط با ورزش اشتهامم خود ب خود کم شده بود ولی الان برام مقدور نیست باشگاه برم متاسفانه😢😢😢

از دوره های خانم‌ساداتی استفاده کردم ارعیدتا دو هفته پیش ۳۰کیلوکم‌کردم بدون گرسنگی  سالم‌خوری اشتها م کم شده 

ورزش درمنزل هم‌میگه کارشون عالی بوده الان دوره فیت دهی شکم‌و سینه گرفتم‌ازشون ایدی تل گرامشون دارم واسه مشاورهPPPPP_e@

سمت قرص ودمنوش ورزیم خودسرانه فقط وقت تلف کردن هست واسه لاغری از راهش اقدام کنین