2789
عنوان

دوستان کمک

89 بازدید | 18 پست

وای اونقدر استفراغ کردم معده ام میسوزه طعم دهانم خیلی بده تهوع هم کم نمیشه دوستای خوبم راهکار بدین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم من تو حاملگی تنها سیب پخته حالت کمپوت و گلابی پخته خیلی معده ام ارام میکرد

چطوری درست میکردی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

هیییچ راهکاری نداره بزار زایمان کنی خوب میشی بعد زایمان مثل از قحطی برگشته ها همه چی میبلعی😂😂من اینجوری بودم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عرق نعنا ابجوش نبات یه تیکه بیسکوییت 

باشه نبات رو امتحان کردم ولی نعنا رو نه الان میخورم 

هیییچ راهکاری نداره بزار زایمان کنی خوب میشی بعد زایمان مثل از قحطی برگشته ها همه چی میبلعی😂😂من ای ...

وای هنوز شش ماه مونده

وای هنوز شش ماه مونده

احتمالا تو سه ماهه دوم بهتر بشی ولی ماه آخر برمیگرده دوباره دفعه آخر هم تو زایشگاه بالا میاری

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نبات خالی نه ابجوش کبات بخور میخوای عرق نعنا رو هم بریز روش به کم که داغیش کم شد

باشه گلم میسی