2777
2789
عنوان

یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
چهار ماهه، والا یه ماه و نیم میشه که توی مدفوع پسرم خون و بلغم دیدم دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی، ...

خب همون پسرت به چیزاییکه خورده حساسیت داشته بدنش. با دکترش صحبت کن.شیر خودتم نمیخوره؟شیرخشک چرا بهش نمیدی؟ بهرحال دکتر بهتر میتونه راهنماییت کنه عزیزم. بعضیا به شیرو مواد غذایی پروتئین دار حساسیت دارن 

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی حساسیت نیست؟

عزیزم من فقط آزمایشو خوندم برات تو گوگلم سرچ کردم دلیل وجود گلبول سفید و قرمز در مدفوع اومد دلیلش بیماری التهابی روده.یا عفونتو... هست دیگه اینکه مشکلش دقیقا چیه دکتر باید تشخیص بده من زیاد اطلاع ندارم 

خب همون پسرت به چیزاییکه خورده حساسیت داشته بدنش. با دکترش صحبت کن.شیر خودتم نمیخوره؟شیرخشک چرا بهش ...

چرا دیگه شیر خودمو میخوره که رژیم گرفتم، شیر خشک معمولی نمیتونه بخوره، اگه بخواد بخوره باید شیر خشک مخصوص نوزادان آلرژیک بخوره که طعمش افتضاحه، بچه من شیر خشک معمولی هم نمیگرفت اینکه تلخ تلخه

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
عزیزم من فقط آزمایشو خوندم برات تو گوگلم سرچ کردم دلیل وجود گلبول سفید و قرمز در مدفوع اومد دلیلش بی ...

ممنون از وقتی که گذاشتی.

شنبه میبرمش دکتر

چرا دیگه شیر خودمو میخوره که رژیم گرفتم، شیر خشک معمولی نمیتونه بخوره، اگه بخواد بخوره باید شیر خشک ...

پس بدنش حساسه نی نیت رژیمتو رعایت کن حتما.اخی عزیزم.پس همون به چیزاییکه تو خوردی حساسیت داشته

پس بدنش حساسه نی نیت رژیمتو رعایت کن حتما.اخی عزیزم.پس همون به چیزاییکه تو خوردی حساسیت داشته

آره احتمالا ممنون از راهنماییت