2777
2789
عنوان

کمک کنید😢

144 بازدید | 5 پست

دخترم ۴ روزه بدنیا اومده ولی اصلا خواب خوبی نداره در حد چرت زدنه و تو بغلم شیر میخوره یکم چرت میزنه البته اینم بگما شیر خشک که میدم سریع دستشویی میکنه و بعدش که یکمی شیر خودمو میخوره خوابش میبره به نظرتون سیر نمیشه البته سینمم قشنگ نمیتونه بگیره فقط نو‌کشو میگیره

من میترسم رفلاکس یا کولیک باشه کسی تجربه ای داره خواهشا راهنمایی کنه☹️😢

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

هنوز خوب نمبتونه خودشو سیر کنه دفعات شیر دهی و زیاد ولی مقدارشو کم کن اینجور راحتتر میخوابه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هنوز خوب نمبتونه خودشو سیر کنه دفعات شیر دهی و زیاد ولی مقدارشو کم کن اینجور راحتتر میخوابه

بخدا همش نشسته هستم تا میزارم سر جاش سریع گریه میکنه بخدا کمردرد و درد معقد گرفتم😢😭

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
بخدا همش نشسته هستم تا میزارم سر جاش سریع گریه میکنه بخدا کمردرد و درد معقد گرفتم😢😭

حق داری معمولا روزهای اول تا یاد بگیره درست شیر بخوره و سیر بشه سخت

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!