2821
2789
عنوان

خاستگار😓

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 53 پست
نری نپسندن ضایه شی

ازدواجهای سنتی همینن... خانواده باید ببینن و بپسندن بعد پسر بیاد.. حالا چه تو خونه چه تو مسجد چه تو مراسمات و.... ولی همینکه متلا استارتر نمیدونه خیلی خوبه.. اگه سوتی نده نه خودش نه دوستش

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییلی ممنون آرامش دادی

خواهش میکنم عزیزم این کار بکن هم سنگین هستی و سنگین بودنتو نشون میده هم نماز با جماعت خوندی هم منو دعا کردی😊هم انشالله مورد خوبی باشه و همونجا فرشته بختت بالاسرت بچرخه و بختت باز بشه ب خواست خدا نشد هم حکمتی هس 

فداتشم دعام کن خیلی محتاجم 😘انشالله خوشبخت بشی 

دقیقا عزیزم من زیاد کشیدم خیلی خواستگار داشتم ک اومدن خونمون و نخواستن خوب جلو خانوادم خجالت زده شدم ...

دقیقا !یبار تو خونه نه شنیدم 

اومدن و گفتن نه برا همین نمیخام تکرار بشه بخصوص پیش خانواده برادرم

💖
چه سریه که ملت نمیذارن اربعین بگذره بعد خواستگاریاشونو راه بندازن؟😕 دیروزم یه نفر زنگ زد برای م ...

تا اربعین که خیلی مونده..... بعد خواستگاریه که. جشن و بزن بکوب نداره... باور کن امام حسین هم راصیه دو تا جوان زودتر سروسامان بگیرن

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود
از ما سَر ترن  احتمال زیاد ببینن بگن نه

پس اگه سرترند بعدشم نه میسنوی چرا میری پس🤔 بعدم قسمت باشه ابجی چه تو مسجد ببینند چه تو خونه میشه دیکه 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

استارتر 

خیلی بد ابنجوری که مثلا دختر نمی دونه   بعد طرف میره محل کارش یا مثل شما مسجد دختر رو ببینه 

ممکن طرف نپسنده بعد انقدر حس بد بهت دست میده که نگوو

من اینجوری شدم بعد هی منتظر بودم زنگ بزنند طرف جایی من دید ولی نگوو که طرف رفت یکی دیگه رو عقد کرد خیلی سریع طی دو هفته  

فکر کنم ترسید ازم سریع رفت زن گرفت  

هیچ وقت دیگه به اینجور خاستگارها اجازه نمیدم   

2790
2823
2791
2779
2792