2821
2789
عنوان

خاستگار😓

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا خیلی کار خوبیه 

عزیزم اگر بیان خونتون و پسندت نکنن بدتره 

همین ک گفتن ببینیم اما خودش نفهمه نهایت احترامو گذاشتن بنظرم برو برا نماز برو مسجد نمازتو بخون منم دعا کن سرنمازت از خدا بخواه اگر خوبه و مورد خوبی هس و ب صلاحته مهر تو رو تو دل خانوادشو خودش بندازه 

بعد هم مثلا اتفاقی دوستتو میبینی و میری پیشش یا اون میاد پیشت 

عزیزم اشتباه نکن برو هیچ اشکالی نداره تنها برو اما با کلی ارایش نری داری میری نماز 

اتفاقا خیلی کار خوبیه  عزیزم اگر بیان خونتون و پسندت نکنن بدتره  همین ک گفتن ببینیم اما ...

حرفات قشنگ بودن... 

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود
اینم داره  ولی اونجا بگن نه بهتره تا بیام تو خونه و بگن نه

دقیقا عزیزم من زیاد کشیدم خیلی خواستگار داشتم ک اومدن خونمون و نخواستن خوب جلو خانوادم خجالت زده شدم این بهترین کار و روش هس چ اشکالی داره قسمتت باشه میشه نشد توکل بر خدا

جدن  ینی نرم؟ میگه ببینن که اگه اونا جوابشون مثبت باشه مثلا بگن اتفاقی دیدیمش و به خانوادم بگ ...

عزیزم خوبی که قرار نیس جنس ببری بازار بپسند  بیان خونهدببیند  خودت سبک نکن خیالت راحت دوستت بهشون گفته خبرداری این ادعاها کشکه بگو خواستند بیاند خونه پس فردا کارت بشه همینا میگن تو همونی که واسه یک خواستکار میمدی مسجد قشنگ بگو لنگ خواستگار نیستم بیان خونه ببینند تمام

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
2790
2823
2791
2779
2792