2789
عنوان

دستگاه پوز

197 بازدید | 4 پست

یه مغازه زدم میخوام برم دستگاه پوز بانک شهر بگیرم

.

مغازه مال شوهرمه .

حالا شوهرم میگه پوز رو ب نام خودم بگیرم یعنی شوهرم.

ولی من دوست دارم ب نام خودم باشه

شوهرم میگه اگر فکر کنن تو مستاجر منی و مغازه رو فکر کنن اجاره دادم  ب تو میان کلی مالیات میزنن رو مغازه 

ولی اگر ب نام خودش باشه ک یعنی اجاره نداده مالیات کمتر میاد ...

خواستم ببینم چطوریه اطلاعی دارین؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

دستگاه پوز سیار

تفاوت دستگاه پوز سیار با پوز ثابت در این است که شما باید دستگاه پوز ثابت را از بانک دریافت کنید و اغلب دستگاه های بی کیفیت که چندین بار دست مشتریان گوناگون بوده و تعویض شده را دریافت می کنید همچنین اگر میزان تراکنش شما در ماه کم باشد و به حداقل نرسد بانک دستگاه شما را جمع آوری می کند . پس با تهیه یک عدد دستگاه کارتخوان سیار که به نام خودتان گرفته می شود برای همیشه مالک دستگاه خودتان هستید

دستگاه پوز سیار

تفاوت دستگاه پوز سیار با پوز ثابت در این است که شما باید دستگاه پوز ثابت را از بانک دریافت کنید و اغلب دستگاه های بی کیفیت که چندین بار دست مشتریان گوناگون بوده و تعویض شده را دریافت می کنید همچنین اگر میزان تراکنش شما در ماه کم باشد و به حداقل نرسد بانک دستگاه شما را جمع آوری می کند . پس با تهیه یک عدد دستگاه کارتخوان سیار که به نام خودتان گرفته می شود برای همیشه مالک دستگاه خودتان هستید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دستگاه پوز سیار -کارت خوان سیار-کارتخوان سیار

پکس پوز ارائه انواع دستگاه پوز سیار با بالاترین سرعت تراکنش و کیفیت در کشور | نمایندگی رسمی ایران کیش به همراه 6 ماه گارانتی سخت افزاری تمامی محصولات