2777
2789
عنوان

کرم پودر کاتریس

2113 بازدید | 11 پست

من 3 روز در هفته میرم دانشگاه . این هفته رفتم از ضد افتاب و پنکیک استفاده کردم ولی موندگاریش کنه و صورتم برق میافته . خط های زیر چشمم هم جاش میمونه . تصمیم دارم کاتریس بزنم روش هم پودر فیکس بزنم . 3 روز در هفته ایرادی نداره از کرم پودر استفاده کنم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

خوب ضدافتاب لنسون استفاده کن ماندگاریش خیلی بالاس

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
خوب ضدافتاب لنسون استفاده کن ماندگاریش خیلی بالاس

صدآفتاب هر چی میزنم ثورتم رو برق میندازه مات هم نیست خوشم نمیاد . ولی تعریف ماتریس رو خیلی شنیدم

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب نمیدونم ولی ضدافتاب لنسونم برق نمیندازه 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
خوب نمیدونم ولی ضدافتاب لنسونم برق نمیندازه 

قیمتش چنده ؟

فیکس واسه روزانه خوب نیس

چخبره حالا دانشگاه اینهمه کرم بزنی

خیلی سختتع تازه به تازه بزن پاک کن دوبارع بزن هر چن ساعت

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
فیکس واسه روزانه خوب نیس چخبره حالا دانشگاه اینهمه کرم بزنی خیلی سختتع تازه به تازه بزن پاک کن دوب ...

عزیزم یه کرمی میخوام پوشانندکیش خوب باشه مات هم بکنهوصورتم رو . منم دوس دارم ارایش زیاد نکنم ولی با توجه به این که گندمی هستم و زیر چشمام گود و تیره ست. باید کرم رو بزنم . 

قیمتش چنده ؟

فکر کنم ۱۷۰

عزیزم یه کرمی میخوام پوشانندکیش خوب باشه مات هم بکنهوصورتم رو . منم دوس دارم ارایش زیاد نکنم ولی با ...

عزیزم همه کرمها بعد چن ساعت عرق و گرما ماسیدگی دارن پوشانندگی بالاهام به پوستت اسیب میزنه پنککم استفاده نکن خشک میکنه پوستتو

بفکر درمان تیرگی زیر چشات باش نه که بپوشونیشون درمانهای خونگی امتحان نکردی؟

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
عزیزم همه کرمها بعد چن ساعت عرق و گرما ماسیدگی دارن پوشانندگی بالاهام به پوستت اسیب میزنه پنککم استف ...

برای من مادر زادی هست

برای من مادر زادی هست

عزیزم کرم پودر کاتریس گرفتی؟چطور بود؟

پوستم خیلییی چربه ومستعد جوش فوریم برق میفته وعرق مبکنه😭

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊