2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان برن کربلا بیان :(

142 بازدید | 10 پست

یه سوال مسخره :|

اونجا خطرناک نیست ؟من خودم تاحالا نرفتم ولی یسریا گفتن خطرناک شده الان تظاهرات و ایناس

داداشم داره میره استرس گرفتم  

کسی تاحالا رفته؟یا الان میخواد بره؟ :(

میترسم اتفاقی بیوفته براش

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP

نه هیچ خطری نداره

تظاهرات برای گرونی هاست شنیدم نه برای اربعین

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا مادرشوهرم فردا میره

مامان خودمم هفته دیگه

فکرای بد نکنید

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
نه هیچ خطری نداره تظاهرات برای گرونی هاست شنیدم نه برای اربعین

اونجام گرونی هست؟تابستون خیلی مسافر اومده بود از عراق بنظرم خوبم خرج میکردن.البته ارزش پولشون از ما بیشتره

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اونجام گرونی هست؟تابستون خیلی مسافر اومده بود از عراق بنظرم خوبم خرج میکردن.البته ارزش پولشون از ما ...

گرونی که تو عراق بیداد می کنه

بیشتر مردمشون راننده ان و از اونطرف فراورده های پتروشیمی خیلی گرونه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

اونجام گرونی هست؟تابستون خیلی مسافر اومده بود از عراق بنظرم خوبم خرج میکردن.البته ارزش پولشون از ما ...

اونایی که میان معمولا قسمت مرفه اشونه من تو قمم عملا دارم میبینم بیشتر عراقی هایی که میان عراقی بغدادن و بغدادی ها به پولداری معروفند.

ن بابا مادرشوهرم فردا میره مامان خودمم هفته دیگه فکرای بد نکنید

اصن یه حرفایی میزنن یهو شور میندازن تو دل ادم -_-

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP
اصن یه حرفایی میزنن یهو شور میندازن تو دل ادم -_-

ن عزیزم

توکل ب خدا

ایشالا ب سلامت برن و برگردن

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
2790
2778
2791
2779
2792