بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونجام گرونی هست؟تابستون خیلی مسافر اومده بود از عراق بنظرم خوبم خرج میکردن.البته ارزش پولشون از ما ...
گرونی که تو عراق بیداد می کنه
بیشتر مردمشون راننده ان و از اونطرف فراورده های پتروشیمی خیلی گرونه
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
اونجام گرونی هست؟تابستون خیلی مسافر اومده بود از عراق بنظرم خوبم خرج میکردن.البته ارزش پولشون از ما ...
اونایی که میان معمولا قسمت مرفه اشونه من تو قمم عملا دارم میبینم بیشتر عراقی هایی که میان عراقی بغدادن و بغدادی ها به پولداری معروفند.