2777
2789
عنوان

قصه ی زندگی من🖐️

6765 بازدید | 57 پست

سلام...۱۸سالم بود باهاش آشناشدم..چ روزای خوبی بودچقدقشنگ از طرف یکی از دوستام بود ک باهاش دوست شد..اولش یه دوستی معمولی بود خیلی معمولی ک درحد ی سرگرمی واسه جفتمون...هفته ای یبارهمومیدیدبم امابعدش ک وابسته شده بودیم هرروز قبل مدرسه جای همیشگی میومددنبالم...صبحموبااون شروع میکردم..چ روزای خوبی

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘

حوصله شنیدن قصه ندارم 🤚🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقا گروه تلگرامی دارم 25 سال به بالا به ایدیم💚 MwwwwM_75@ 💚 پیام بدین بگید نی نی سایت

مختلط😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

وختایی ک تابستون میشدعذامیگرفتم اماهرجوری بود میرفتم ک ببینمش خیلی دوسش داشتم امااون میگفت ازدواج نهههه منم کناراومده بودم همینک بود واسم بس بود بخاطرش خیلیارو پس زدم خیییییلیااااااا چون تعریف از خودنباشه ی دختر خوشگل بودم

حوصله شنیدن قصه ندارم 🤚🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

😐😐😐😐

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

یسال ردشد و همینجوری میگذشت کادوهای جور واجور واسش میگرفتم هرچی میدیدموخوشم میومدو واسش میگرفتم..دیوونش شده بودمو حس میکردم اونم همینجوری داره ب دوستداشتنش اضافه میشه

توی این یسال ی وختایی میگف یکی رو دوستدارم امافک نمیکردم جدی باشه میگف خاهرزنداداشمومیخام اماجدی نمیگرفتم میگف البته اون منو نمیخادااا منم فراموشس کردم ی مدت میخاستمش