2777
2789
ممنون عزیزم که اتقدر خوب جوابم رو دادی ‌.. من دوستایی دارم که تمومشون تو اون سن کم ازدواج کردند بعد ...

فدات عزیزم

اره منم تا چندوقت پیش خیلی کارمو درست میدونستم ولی الان که ۲۱سالم داره تموم میشه کم کم پی میبرم که چیکار کردم

وقتایی که بحث میکنیم میرم یه گوشه میشینم به یاد مجردیم گریه میکنم همیشه این حسرت تو دلم می مونه حالا هرچقدرم بخوام تو زندگی مشترکم موفق باشم بازم کمبود حس میکنم ته دلم.کاش کاش کاش حداقل ۵سال دیرتر ازدواج میکردم

جاریمم ۱۷سالگی ازدواج کرده همیشه میگه دوستامو میبینم حسرت میخورم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
ببین عزیزم من خودم توسن پایین ازدواج کردم هیچی تو زندگیم کم ندارم خداروشکر ولی اصلا راضی نیستم که تو ...

وقتی از سوختن میگی خودش توهینه دیگه عزیزم😒

ازدواج زیر20سال واقعا اشتباه محضه حتی شده چن نفرو از اینکار منصرف کنی کلی ثوابه،بچه 15ساله ظلمه بیفته تو زندگی متاهلی و حجله و مهمونی دادن برا قوم شوهر،چه عجله ای هست مثلا؟ شوهر تاج برلیان سرشون میزاره که انقده خونواده شون هولن؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از سوختن میگی خودش توهینه دیگه عزیزم😒 ازدواج زیر20سال واقعا اشتباه محضه حتی شده چن نفرو از ای ...

شما حواست به خودت و خواهرت و دخترت باشه هرکسی یه عقیده ای داره هیچ وقتم عوض نمیشه هرکی هرکار دلش خواست میکنه به کسیم ربطی نداره 

🕊️💔🥀

وقتی از سوختن میگی خودش توهینه دیگه عزیزم😒 ازدواج زیر20سال واقعا اشتباه محضه حتی شده چن نفرو از ای ...

منصرف کردن با مسخره کردن فرق داره از زمین تا اسمون

مطمئن باش امثال ما به دخترای کم سن اطرافمون توصیه میکنیم که سن پایین ازدواج نکنن 

ولی خودمون دیگه به گذشته برنمیگردیم که اینکارو نکنیم پس بهتره مسخره نکنین

فدات عزیزم اره منم تا چندوقت پیش خیلی کارمو درست میدونستم ولی الان که ۲۱سالم داره تموم میشه کم کم پ ...

من حس میکتم اینا که نی نی سایتند شاید یا واقعیتها رو نمیبینند یا از سر لحبازی  بحث راه میندازن یا هنوز سنشون به جایی نرسیدع که ثابت بشند بفهمند  که خیلی پیشنهاد خوبی نیس فقط متعصبانه دفاع میکنند  من رفیقم ۱۶ سالش بود ازدواح کرد الان منو میبینه هی میگه شوهر کن شوهر کن و خوبه و فلانه ولی مت که رفیق جینگش بودم میدونم کتک خورده چند بار شوهرش اذیتش کرده ولی متعصبانه هنوز عقیدش دفاع میکنه...  خوشبخت باشی ابجی از الان شروع کن به اهدافت فک کن اگه شوهرت مانعت نمیشه هنوزم دیر نشده هر سوالی هم داشتی من کمکت میکنم💖💖💖

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
عزیزم شرایط ازدواج که گفتم همین چیزا بودن که شما گفتین منم با شما موافقم 

عزیزمی ابجی یهو گفتی شرایط😑 گفتم شاید منظورت اینکه طرف  مجبورش کردن یا برای فرار از خونه پدرش اینا رو زیاد دیدم... الحمدلله که هم عقیده ام اجی جان

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من حس میکتم اینا که نی نی سایتند شاید یا واقعیتها رو نمیبینند یا از سر لحبازی  بحث راه میندازن ...

بعضیاشونم تقصیر ندارن واقعا

الان صفحه ی قبل کاربر توهین کرد بهمون انگار ما میتونیم برگردیم گذشته و مجرد بمونیم.واسه همین چیزا بعضی وقتا ادم مجبور میشه مثل خودشون رفتار کنه و یجور حرف بزنه که به اصطلاح اونا کم بیارن و توهین نکنن.

ممنونم عزیزم.تصمیم دارم فعلا زبان بخونم تو خونه تا بچه ها بزرگ تر بشن و یه حرفه هم یاد بگیرم

لطف داری عزیزم❤❤❤ 

شما حواست به خودت و خواهرت و دخترت باشه هرکسی یه عقیده ای داره هیچ وقتم عوض نمیشه هرکی هرکار دلش خوا ...

اونکه صد البته😉

انقدری عقلم میرسه که دختر بچه رو با عروسک نفرستم حجله یه مرتیکه گنده بک😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منصرف کردن با مسخره کردن فرق داره از زمین تا اسمون مطمئن باش امثال ما به دخترای کم سن اطرافمون توصی ...

کسیکه تیز حرف بزنه تیزم جواب میشنوه عزیز 

اونکه صد البته😉 انقدری عقلم میرسه که دختر بچه رو با عروسک نفرستم حجله یه مرتیکه گنده بک😆

شاید بهتر باشه قبلش یاد بگیری چه جوری حرف بزنی و حرف زدنو یاد بچت بدی چون اگه قرار باشه ادبش به خودت بره تا 50سالگیم کسی دورو برش نمیاد .حالا الان مثلا شما به بلوغ فکری رسیدی 😏

🕊️💔🥀

شاید بهتر باشه قبلش یاد بگیری چه جوری حرف بزنی و حرف زدنو یاد بچت بدی چون اگه قرار باشه ادبش به خودت ...

نه بابا هیچکدوممون تا 60سالگیم به بلوغ فکری نمیرسیم چه برسه بچه 14ساله😉