2777
2789
من ۱۵ و شوهرم ۲۰ساله بود ولی به بقیه توصیه نمیکنم.بنظرم بالای ۲۳باید باشن هردو

اجی یک‌سوال بپرسم ازت ذهنم خیلی درگیر کرده من خودم تووسن ۱۵ ۱۶ سالگی که بودم یا زیر۱۸ بهم میگفتند ازدواج کن سن کمتر بهتره ولی  ادم افکارش عوض میشع به نظرت جیزی بوده تو سن ۱۵ سالگی برات مهم نبوده تو زندگیت و وقتی به سن بالاتر رسیدی حس کردی کاش دیر تر ازدواج میکردم و الان  فقط به خاطر اینکه ازدواجت زود بوده باید از اون چیزی که برات الان مهم شده بگذری چون قبلا موافقش بودی؟! 

همیشه این برام سواله😑خصوصا وقتی میبینن یک نفر میاد محکم میگه من فلان ازدواج کردم خیلی هم خوبه چون هرچی فک کردم خودم تو یک سنی خیلی چیرها برام‌مهم نبود میگم یعنی جیزی نیس واقعا! یادم ۱۶ سالگی بهم گفتند عروس شد گفتند میتونی اینحا عروس بشی بزرگ که شدی گفتم اره😑😂😂 الان یادم میفته میگم خدای من نه از فرهنگشون چیزی میدونستم نه  اخلاقاشون  راحت گفتم اره😍😂😂 خوبه نشدم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یعنی چی سن ازدواج کیه  هر کسی شرایطی داره ما نمیتونیم واسه همه ادما یک سنی رو تجویز کنیم ب ...

هیچ شرایطی نمیتونه بلوغ عقلی رو توجیه کنه!!  دختر پسر تا زمانی که به بلوغ عقلی و درک مشترک نرسیدن از زندگی حق ازدواج ندارند... تا زمانی که مامانم اینا و مامانت ایناس خق ازدواج ندارند ..تا زمانی که دختر پسر نمیتوندد به خونوادشون حالی کنند استقلال دارند و خونواده جای خودش داره زن و بچه ووشوهر جای خودش حق ازدواج ندارند تا زمانی که رک گویی دختر پسر که عروس دامادند با بی ادبی همراه میسه و به خودش میگه رک هستم حق ازدواج ندارند تا زمانی که سیاست کافی  ندارند و تحمل مسکلات رو ندارند حق ازدواج ندارند... تا زمانی که به این نرسیدن که بگن هرجی داریم نصف نصف و دخالت خونواده ها رو میشوریم میزاریم کنار فقط خودم و خودت حق ازدواج ندارند!

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
خب اره شاید باشه شما چرا داری میسوزی 

دلم بحالشون ميسوزه

ولي شما يه يخ بزار اونجايي ك ميسوزه تا توو تاپيكا نيفتي دنبالم مثلا بخواي متلك بندازي😁

ديگه جواب ريپلاي شمارو نميدم شايد بهتر شين😉

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دلم بحالشون ميسوزه ولي شما يه يخ بزار اونجايي ك ميسوزه تا توو تاپيكا نيفتي دنبالم مثلا بخواي متلك ب ...

میخوای جواب بده میخوای نده من اصلا به اسم کسی دقت نمیکنم فقط جواب پستتون رو دادم اصلا برام مهم نیست شما کی هستی که بخوام بیوفتم دنبالت حس ملکه بودن بهت دست داده 😏

🕊️💔🥀

به نظر من برای دختر ۴۵تا۵۰برای پسر۶۰تا ۶۵ازدواج هدف نیست که انقدر زود ازدواج میکنن دوسه سال به مرگم مونده باشه خوبه اه بدم میاد از این کوودک همسریا اون کودک ۱۸ساله چی میفهمه شوهرش میدن اون فقط ذوق عروس شدن داره

اجی یک‌سوال بپرسم ازت ذهنم خیلی درگیر کرده من خودم تووسن ۱۵ ۱۶ سالگی که بودم یا زیر۱۸ بهم میگفتند از ...

بخوام راستشو بگم باید بگم اشتباه ترین کار ممکنه ادم زیر ۲۰ازدواج کنه،حداقل واسه خودم که اینجوری بوده.

درسته الان حس بدی ندارم خداروشکر از خونه ی پدرم خیلی خیلی بهتره،دوتا پسر دارم که با دنیا عوضشون نمیکنم.شوهرم خیلی خوبه(دعوا و بحث هست واسه همه واسه ما هم قطعا هست)

ولی همیشه ته دلم یه حسرتایی مونده.از مجردیم لذت نبردم درسمو نخوندم.من ارزو داشتم دندونپزشک بشم که بهش نرسیدم.عاشق زبان بودم که نخوندم.همیشه اول مهر من یواشکی گریه میکنم.دلم واسه بیرون رفتن با دوستام تنگ شده‌.واسه درس خوندن تنگ شده واسه ازادی مجردی تنگ شده

عشق تو اون سن چشمامو کور کرد و من هیچی ندیدم.شاگرد ممتاز بودم معلما زنگ میزدن سفارش میفرستادن توروخدا بیا مدرسه ولی من...

الان واسه یه بیرون رفتن باید دوهفته برنامه بریزم با دوتا بچه چجور و با کی برم بیرون ولی اونوقتا ازاد بودم دودقیقه ای اماده میشدم 

هی 

چی بگم دیگه

بازم خداروشکر 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

دختر ۱۷به بالا پسر ۲۳.البته برا پسر بستگی به شغلش داره

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
خب اره شاید باشه شما چرا داری میسوزی  

مگه با عروسک خونه شوهر رفتن سوختن داره؟😂😂😂😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بخوام راستشو بگم باید بگم اشتباه ترین کار ممکنه ادم زیر ۲۰ازدواج کنه،حداقل واسه خودم که اینجوری بوده ...

ممنون عزیزم که اتقدر خوب جوابم رو دادی ‌.. من دوستایی دارم که تمومشون تو اون سن کم ازدواج کردند بعد یادم میخاست درس بخوته خیلی مکافات داشت یکی دوتای دیگشون جدای شدند کلا گفتند این طرف اونی نبود که میخاسیم گاهی میگم اینایی که تو نی نی سایت کلا  با قدرت از سن کم دفاع میکنند یعنی واقعا این مشکلات نداشتند یا براشون مهم نبوده که تو این سن ازدواج کردند یک سری چیزها از دست دادند ببین من خودم هنوز ازدواج نکردم ولی با اینکه سنم مناسب ازدواج خیلی هدفها دارم با ازدواج منافات داره همیشه میگم چه خوبه ازدواج نکردم راحت میتونم  برم یک شهر دیکه اکه دانشگاه باز خواستم برای دکتری برم یا میتونم کارمند شهر دیکه بشم و خیلی برام خوب بود که شما انقدر واقع بینانه جواب دادید و مثل بقیه نبودید که تا بهشوت میگفتند کل ایزادهای کار رو میپوشنند به  جا اینکه  این مشکلاتشه خودت ببین میتونی من ساختم باهاش با این مشکلات اگه توهم همچین جیزهایی قدرتش داری بفهمیزو درک کنی تو سن کم ازدواج کن ولی اکه ۵ سال دیگه ادم الان نیستی و میخای طزفت باهاش لج کنی چون ادم جدیدشدی ازدواج نکن چون دیدم طرف دانشگاه نرفته درس نخونده یهو بعا ازدواج میره دانشگاه شروع میکنه سر ناسازگاری گذاشتن و جدا شدن واسه همین من همیشه میگم ادم ها باید بدونند توانایی درک یک زندگی مشترک دارند میتونند از خودشون اهدافیون بگذرند اگه تو تنستند ازدواج کنند وگرنه به هیچ عنوان زندگی بقیه رو نابوددنکنند

مگه با عروسک خونه شوهر رفتن سوختن داره؟😂😂😂😆

ببین عزیزم من خودم توسن پایین ازدواج کردم هیچی تو زندگیم کم ندارم خداروشکر ولی اصلا راضی نیستم که تو این سن ازدواج کردم کلا با ازدواج تو سن پایین مخالفم ولی قرار نیست به بقیه توهین کنی و بخندی هرکی هر زمانی دلش بخواد ازدواج میکنه نه به شما  نه به من و نه به هیچکس دیگه هیچ ربطی نداره بهتره حواسمون به زندگی خودمون باشه 

🕊️💔🥀