2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم ...

656 بازدید | 93 پست

قبلا این سایت برای بارداری بود ولی خیلی جالبه الان یه تاپیک درمورد بارداری میزنی هیچکی جوابتو نمیده همه منتظرن برن تو تاپیکایی ک درمورد شوهر و مادرشوهر و ... یا یکی بگه عکس میذارم یهو صد نفر برن بگن کوکو

این سایت برا اینکه آدم یکم اطلاعاتش بره بالا😖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طرف ميگه شوهرم با شلنگ افتاد به جوونم

چندروز پربازديدا بوود!😐😐😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به آقایونم میگن خاله زنکا تو سایت بارداری چی میخواید؟😂😂😂😂😂😂😂

دوست دارم  

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دقیقا همینطوره.تازه قبح یه چیزایی رو هم میریزن.از بس تاپیک خیانت گداشتن من به همه چیز بدبین شدم و تصمیم گرفتم دیگه وارد اون تاپیکا نشم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

منم تازه عضو شدم تعجب کردم قبل خواننده خاموش بودم الان که عضو شدم میبینم چقدر با سه سال پیش فرق کرده 

تازه یه نفر بهم گفت حرف نزن تو مردی 😧😧

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
عاشقتم اکسیژن

دنبالت میام تاپیک به تاپیک از حال دلم تازگیا خبر نداری 😁

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

2790
2778
2791
2779
2792